Home » Administratie » Octombrie vine cu o autogară nouă

Octombrie vine cu o autogară nouă

La începutul lunii viitoare, navetiștii care circulă pe raza municipiului Vaslui și pe traseul Vaslui-Pușcași se vor bucura de un spațiu de așteptare la standarde europene. Asta deoarece Primăria Municipiului Vaslui va preda noua autogară, construită prin proiectul PIDU, conducerii SC Transurb SA Vaslui.

Timp de cinci ani, conducerea Transurb va fi obligată să folosească spațiul primit doar pentru traseele firmei, dar după cinci ani (după cum prevede proiectul PIDU) se vor putea închiria spații în autogară, ceea ce va aduce un profit deosebit firmei. O problemă de moment, dar care va fi rezolvată, este lipsa troleibuzelor ce ar putea scădea considerabil costurile lunare de combustibil. (Bogdan RUSU)

La începutul lunii viitoare, navetiștii care circulă pe raza municipiului Vaslui și pe traseul Vaslui-Pușcași se vor bucura de un spațiu de așteptare la standarde europene. Asta deoarece Primăria Municipiului Vaslui va preda noua autogară, construită prin proiectul PIDU, conducerii SC Transurb SA Vaslui. Timp de cinci ani, conducerea Transurb va fi obligată să folosească spațiul primit doar pentru traseele firmei, dar după cinci ani (după cum prevede proiectul PIDU) se vor putea închiria spații în autogară, ceea ce va aduce un profit deosebit firmei. O problemă de moment, dar care va fi rezolvată, este lipsa troleibuzelor ce ar putea…

Review Overview

User Rating: 3.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: