Home » Administratie » Octombrie vine cu o autogară nouă

Octombrie vine cu o autogară nouă

La începutul lunii viitoare, navetiștii care circulă pe raza municipiului Vaslui și pe traseul Vaslui-Pușcași se vor bucura de un spațiu de așteptare la standarde europene. Asta deoarece Primăria Municipiului Vaslui va preda noua autogară, construită prin proiectul PIDU, conducerii SC Transurb SA Vaslui.

Timp de cinci ani, conducerea Transurb va fi obligată să folosească spațiul primit doar pentru traseele firmei, dar după cinci ani (după cum prevede proiectul PIDU) se vor putea închiria spații în autogară, ceea ce va aduce un profit deosebit firmei. O problemă de moment, dar care va fi rezolvată, este lipsa troleibuzelor ce ar putea scădea considerabil costurile lunare de combustibil. (Bogdan RUSU)

La începutul lunii viitoare, navetiștii care circulă pe raza municipiului Vaslui și pe traseul Vaslui-Pușcași se vor bucura de un spațiu de așteptare la standarde europene. Asta deoarece Primăria Municipiului Vaslui va preda noua autogară, construită prin proiectul PIDU, conducerii SC Transurb SA Vaslui. Timp de cinci ani, conducerea Transurb va fi obligată să folosească spațiul primit doar pentru traseele firmei, dar după cinci ani (după cum prevede proiectul PIDU) se vor putea închiria spații în autogară, ceea ce va aduce un profit deosebit firmei. O problemă de moment, dar care va fi rezolvată, este lipsa troleibuzelor ce ar putea…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Copil de trei ani, din Bălteni, mușcat de mai multe ori, de cap și gât, de un câine

Un copil de trei ani, din județul Bălteni, a ...

Suntem condamnați la sărăcie? Statisticile arată din nou rău pentru județul Vaslui. Conform ultimelor date, PIB-ul județului din perioada 2000-2017 este cel mai scăzut din regiune.

Mihai Botez, Deputatul USR de Vaslui și candidat pentru ...

Episcopia Hușilor, după arestarea fostului episcop Corneliu Onilă: ”Faptele puse în sarcina acestuia, de o mare gravitate. Regretăm sminteala creată de acest caz”

Episcopia Hușilor a reacționat după reținerea și, ulterior, arestarea ...