Home » Justitie » Dosar penal pentru uz de fals

Dosar penal pentru uz de fals

Alaltăieri, în jurul orei 15.30, pe timpul executării unei misiuni specifice de supraveghere și control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni a oprit în trafic, pentru control, pe DN 24A, un autovehicul marca Ford Transit, înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetățean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice, constatând că autovehiculul nu are efectuată inspecția tehnică periodică, iar certificatul care atestă efectuarea inspecției este fals. Cetățeanului în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România. (Roxana NĂSTASĂ)

Alaltăieri, în jurul orei 15.30, pe timpul executării unei misiuni specifice de supraveghere și control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni a oprit în trafic, pentru control, pe DN 24A, un autovehicul marca Ford Transit, înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetățean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice, constatând că autovehiculul nu are efectuată inspecția tehnică periodică, iar certificatul care atestă efectuarea inspecției este fals. Cetățeanului în cauză i s-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: