Home » Sport » A început campionatul de minifotbal

A început campionatul de minifotbal

Sâmbăta trecută, s-a desfășurat prima etapă a campionatului județean de minifotbal. Noul sezon a adus și schimbări în plan competețional, fiind eliminate play-off-ul șI play-out-ul. Meciurile, ca și în anii trecuți, s-au desfășurat pe terenul sintetic de la Liceul “Emil Racoviță”.

Derby-ul etapei a fost meciul dintre Zimbru și Victoria Unistil, încheiat cu victorie pentru oaspeți. În alt meci din cadrul aceleiașI etape, Smaratex Boy a întâlnit echipa PNV, partidă în care s-au marcat nouă goluri, tabela la final indicând 1-8 în favoarea PNV. Multe goluri s-au încris și în meciul Salvatorii-Beavers, câștigat de primii cu de 6-0. Ultimul meci din prima etapă dintre No Name și Unirea Negrești a fost amânat.

La finalul primei etape, PNV conduce în clasament cu trei puncte, fiind ajutată de un golaveraj mai bun, în timp ce Salvatorii și Inter Traian completează podiumul. Următoarea etapă urmează se desfășura sâmbătă, 27 septembrie, începând cu ora 10, când va avea loc meciul dintre Beavers și No Name și terminând cu ora 15, atunci când este programat derby-ul etapei, dintre Inter Traian și PNV. (George VARZARI)

Sâmbăta trecută, s-a desfășurat prima etapă a campionatului județean de minifotbal. Noul sezon a adus și schimbări în plan competețional, fiind eliminate play-off-ul șI play-out-ul. Meciurile, ca și în anii trecuți, s-au desfășurat pe terenul sintetic de la Liceul “Emil Racoviță”. Derby-ul etapei a fost meciul dintre Zimbru și Victoria Unistil, încheiat cu victorie pentru oaspeți. În alt meci din cadrul aceleiașI etape, Smaratex Boy a întâlnit echipa PNV, partidă în care s-au marcat nouă goluri, tabela la final indicând 1-8 în favoarea PNV. Multe goluri s-au încris și în meciul Salvatorii-Beavers, câștigat de primii cu de 6-0. Ultimul meci…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: