Home » Sport » A început campionatul de minifotbal

A început campionatul de minifotbal

Sâmbăta trecută, s-a desfășurat prima etapă a campionatului județean de minifotbal. Noul sezon a adus și schimbări în plan competețional, fiind eliminate play-off-ul șI play-out-ul. Meciurile, ca și în anii trecuți, s-au desfășurat pe terenul sintetic de la Liceul “Emil Racoviță”.

Derby-ul etapei a fost meciul dintre Zimbru și Victoria Unistil, încheiat cu victorie pentru oaspeți. În alt meci din cadrul aceleiașI etape, Smaratex Boy a întâlnit echipa PNV, partidă în care s-au marcat nouă goluri, tabela la final indicând 1-8 în favoarea PNV. Multe goluri s-au încris și în meciul Salvatorii-Beavers, câștigat de primii cu de 6-0. Ultimul meci din prima etapă dintre No Name și Unirea Negrești a fost amânat.

La finalul primei etape, PNV conduce în clasament cu trei puncte, fiind ajutată de un golaveraj mai bun, în timp ce Salvatorii și Inter Traian completează podiumul. Următoarea etapă urmează se desfășura sâmbătă, 27 septembrie, începând cu ora 10, când va avea loc meciul dintre Beavers și No Name și terminând cu ora 15, atunci când este programat derby-ul etapei, dintre Inter Traian și PNV. (George VARZARI)

Sâmbăta trecută, s-a desfășurat prima etapă a campionatului județean de minifotbal. Noul sezon a adus și schimbări în plan competețional, fiind eliminate play-off-ul șI play-out-ul. Meciurile, ca și în anii trecuți, s-au desfășurat pe terenul sintetic de la Liceul “Emil Racoviță”. Derby-ul etapei a fost meciul dintre Zimbru și Victoria Unistil, încheiat cu victorie pentru oaspeți. În alt meci din cadrul aceleiașI etape, Smaratex Boy a întâlnit echipa PNV, partidă în care s-au marcat nouă goluri, tabela la final indicând 1-8 în favoarea PNV. Multe goluri s-au încris și în meciul Salvatorii-Beavers, câștigat de primii cu de 6-0. Ultimul meci…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...