Home » Social » "Noaptea cercetărilor" la Bârlad

"Noaptea cercetărilor" la Bârlad

Publicul bârlădean va avea ocazia să urmărească spectacolul oferit de galaxii, roiuri de stele și nebuloase pe bolta astrală, mâine noapte, la Observatorul Astronomic Bârlad. Invitația le este lansată tuturor celor pasionați de astronomie, în cadrul unui eveniment intitulat „Noaptea cercetătorilor”. Denumirea are legătură cu faptul că, tot în aceeași noapte, organizatorii vor măsura și raporta la Minor Planet Center asteroizii și cometele din Sistemul Solar, activitate care se va desfășura în prezența vizitatorilor.

Activități depind în totalitate de condițiile meteo, însă există un plan de rezervă pentru o asemenea situație: vor fi prezentate filme și documentare din astronomie. Pasionații sunt așteptați începând cu ora 20.30, în incinta Observatorului Astronomic Bârlad. Intrarea este liberă. (R.C.)

Publicul bârlădean va avea ocazia să urmărească spectacolul oferit de galaxii, roiuri de stele și nebuloase pe bolta astrală, mâine noapte, la Observatorul Astronomic Bârlad. Invitația le este lansată tuturor celor pasionați de astronomie, în cadrul unui eveniment intitulat „Noaptea cercetătorilor”. Denumirea are legătură cu faptul că, tot în aceeași noapte, organizatorii vor măsura și raporta la Minor Planet Center asteroizii și cometele din Sistemul Solar, activitate care se va desfășura în prezența vizitatorilor. Activități depind în totalitate de condițiile meteo, însă există un plan de rezervă pentru o asemenea situație: vor fi prezentate filme și documentare din astronomie. Pasionații…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile