Home » Sanatate » Cristina Sârbu – noul director de îngrijiri medicale

Cristina Sârbu – noul director de îngrijiri medicale

Cristina Sârbu este noul director de îngrijiri medicale de la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, ea fiind cea care a obținut cea mai mare notă la concurs – 8,09. După proba scrisă, în urma căreia Gina Dumitrașc a fost eliminată din cauză că nu a obținut nota minimă de trecere, respectiv 6, în competiție mai rămăseseră Daniela Matei și Adrian Gheorghiu. Prima a obținut nota finală 7,40, iar al doilea – 7,22.
Comisia de examinare a fost formată din patru membri: Mihaela Vlada, director DSP Vaslui, Camelia Tirda, economist în cadrul DSP, Nicolae Spânu și jurista Magda Voinea din cadrul Primăriei Bârlad.
Cristina Sârbu este asistent medical la blocul operator, predă cursuri la o școală postliceală de asistenți medicali și este cunoscută ca o persoană bine pregătită profesional. Faptul că a fost desemnată câștigătoarea concursului a infirmat zvonurile potrivit cărora scaunul de director de îngrijiri medicale ar fi fost pregătit pentru Daniela Matei. (Mihaela NICULESCU)

Cristina Sârbu este noul director de îngrijiri medicale de la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, ea fiind cea care a obținut cea mai mare notă la concurs - 8,09. După proba scrisă, în urma căreia Gina Dumitrașc a fost eliminată din cauză că nu a obținut nota minimă de trecere, respectiv 6, în competiție mai rămăseseră Daniela Matei și Adrian Gheorghiu. Prima a obținut nota finală 7,40, iar al doilea - 7,22. Comisia de examinare a fost formată din patru membri: Mihaela Vlada, director DSP Vaslui, Camelia Tirda, economist în cadrul DSP, Nicolae Spânu și jurista Magda Voinea…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Bravo domnitza !!! ….. Dupa notele obtinute nici o contestatie nu poate schimba castigatorul… interviul nu poate fi contestat D-na Matei , nu poate castiga nici cu 10 la proiect!!! prin urmare …. avem un castigator!!! Felicitari!!!!

x

Check Also

Medicii oncologi vorbesc despre experiența în timpul pandemiei. Cum s-au organizat? Ce probleme au apărut, dar și care sunt lucrurile bune? Ce trebuie păstrat în continuare?

Infecția COVID-19 poate evolua cu o formă severă de ...

VIDEO. Acromegalia: cum se recunoaște boala. Ce spun experții?

Acromegalia este o patologie rară, cu incidența anuală de ...

#ASCO20. Renunțarea la fumat, chiar cu doar 2 ani înainte de diagnosticarea cancerului pulmonar, crește rata de supraviețuire cu 14%

Cancerul pulmonar este una dintre cauzele principale de mortalitate ...