Home » Justitie » Mandat de arestare pentru agresorul lui Andrei Catană

Mandat de arestare pentru agresorul lui Andrei Catană

Mihai Florea, tânărul de 18 ani care l-a înjunghiat pe Andrei Catană, fiul de 17 ani a șefului Poliției Locale Vaslui, a primit, ieri, mandat de arestare pentru 30 de zile. Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în centrul municipiului Vaslui, lângă clădirea Consiliului Județean. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, în seara respectivă Andrei Catană se plimba împreună cu prietena sa. La un moment dat, agresorul a agitat o laternă în direcția lor. Catană i-a cerut acestuia să îI lase în pace. Agresorul a plecat și a apărut brusc în fața lor, apoi fără să spună nicio vorbă l-a înjunghiat pe adolescent în abdomen cu un cuțit.

În prezent, Andrei Catană se află în spital, sub supraveghere medicală, dar în afara oricărui pericol. (Alexandru CROITORU)

Mihai Florea, tânărul de 18 ani care l-a înjunghiat pe Andrei Catană, fiul de 17 ani a șefului Poliției Locale Vaslui, a primit, ieri, mandat de arestare pentru 30 de zile. Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în centrul municipiului Vaslui, lângă clădirea Consiliului Județean. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, în seara respectivă Andrei Catană se plimba împreună cu prietena sa. La un moment dat, agresorul a agitat o laternă în direcția lor. Catană i-a cerut acestuia să îI lase în pace. Agresorul a plecat și a apărut brusc în fața lor, apoi fără să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile