Home » Sport » O primă etapă de foc pentru CSS Bârlad

O primă etapă de foc pentru CSS Bârlad

Prima etapă îi pune față-n față pe cei mai buni jucători ai României

Andrei ARSENE

Un meci de foc îi așteaptă pe jucătorii under 19 de la CSS Bârlad. Meciul împotriva echipei LPS Focșani este o reeditare a finalei campionatului anterior și poate mai mult ca niciodată va arăta nivelul joc al echipelor combatante. Acel 29 la 19 din finală pentru CSS și terenul propriu le dă mari speranțe la victorie jucătorilor bârlădeni, însă dorința de revanșă a echipei adverse poate schimba radical tactica de joc stabilită înainte de meci.

„Fiind începutul de campionat sperăm să câștigăm, urmând ca odată cu etapele următoare să reușim să atingem obiectivele propuse”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Pentru acest meci, din lot lipsesc accidentații Adrian Diaconu și George Vasile, dar se speră ca jucătorii înlocuitori să aducă un aport cât mai mare la victorie.

Obiectivul din actualul an competițional este de a câștiga campionatul.

Prima etapă îi pune față-n față pe cei mai buni jucători ai României Andrei ARSENE Un meci de foc îi așteaptă pe jucătorii under 19 de la CSS Bârlad. Meciul împotriva echipei LPS Focșani este o reeditare a finalei campionatului anterior și poate mai mult ca niciodată va arăta nivelul joc al echipelor combatante. Acel 29 la 19 din finală pentru CSS și terenul propriu le dă mari speranțe la victorie jucătorilor bârlădeni, însă dorința de revanșă a echipei adverse poate schimba radical tactica de joc stabilită înainte de meci. „Fiind începutul de campionat sperăm să câștigăm, urmând ca odată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: