Home » Justitie » Comandant, la închisoare

Comandant, la închisoare

Un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Vaslui pe numele lui Comandant P, 24 de ani, din comuna Băcești, cunoscut cu antecedente penale, a fost pus în aplicare de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Comandant a fost condamnat la cinci ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În anul 2011, în timp ce conducea un autoturism pe DN 24, în afara localiății Băcăoani, Comandant a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile, unde a lovit mai mulți copaci. În urma accidentului a rezultat decesul unui minor de 16 ani și vătămarea corporală a unuia de 15 ani, ambii pasageri în autovehiculul respectiv. La momentul producerii accidentului, conducătorul auto avea în sânge o îmbibație alcoolică ce depășea limita legală.

Și pentru Constantin R, de 40 de ani, din comuna Ivănești, a fost pus în aplicare madatul de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare, întrucât, în luna februarie 2013, a fost identificat de către polițțiști din cadrul Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe DN 2F deși avea permisul de conducere reținut după ce a condus deși avea 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost conduși la penitenciar, în vederea executării pedepselor dispuse de către instanțele judecătorești. (Roxana NĂSTASĂ)

Un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Vaslui pe numele lui Comandant P, 24 de ani, din comuna Băcești, cunoscut cu antecedente penale, a fost pus în aplicare de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Comandant a fost condamnat la cinci ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În anul 2011, în timp ce conducea un autoturism pe DN 24, în afara localiății Băcăoani, Comandant a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile, unde a lovit mai mulți copaci. În urma…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: