Home » Sport » Fotbalul amator reaprinde pasiuni vechi

Fotbalul amator reaprinde pasiuni vechi

După un an de așteptare cele mai bune echipe de fotbal din oraș se bat din nou pentru trofeul suprem al orașului. Pe stadionul municipal FEPA, Turneul cartierelor, organizat de tineretul social democrat (TSD) din Bârlad, și-a desemnat câștigători primei etape.

Astfel, în urma meciurilor de sâmbătă, rezultatele au fost următoarele: Capșa –Munteni Podeni 1-2, Phoenix – Viktoria Cotu Negru 4-0, Aleea Parc – Centaur 4-4, Munteni Căsuțe – Sporting Bârlad 0-8, Ciocoii Vechi și Noi – FEPA 1-1, Gara – Piața Fiziomed 1-1.

turneu-cartiere-barladA fost o primă etapă reușită. Meciurile au fost echilibrate și curate. Nu s-a pus problema unor eliminări și sperăm ca și celelalte etape să fie la fel de bune”, ne-a spus Andrei Chirvase, reprezentant al organizatorilor.

Deși neconcludente în vederea unei favorite la victoria finală, meciurile au fost de o importanță majoră. De la jocuri închise, până la adevărate festivaluri de goluri, meciurile au stârnit interes și au ținut spectatorii prezenți pe stadion într-o transă continuă.

Echipele care sunt pe primul loc în grupa lor sunt: Munteni Podeni (trei puncte) în grupa A, Phoenix (trei puncte) în grupa B, Aleea Parc și Centaur cu câte un punct în grupa C, iar în grupa D conduce Sporting Bârlad cu alte trei puncte. Echipele care au stat în prima etapă au fost Cotu Negru și Atletico Deal.

Etapa viitoare, desfășurată tot sâmbătă, 4 octombrie, va pune față-n față echipele: Capșa – Cotu Negru, Phoenix – Ciocoii Vechi și Noi, Aleea Parc – Atletico Deal, Gara – Munteni Căsuțe, Viktoria Cotu Negru – FEPA și Piață Fiziomed – Sporting Bârlad. (Andrei ARSENE)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5meFFnnxBCA&w=560&h=315]

După un an de așteptare cele mai bune echipe de fotbal din oraș se bat din nou pentru trofeul suprem al orașului. Pe stadionul municipal FEPA, Turneul cartierelor, organizat de tineretul social democrat (TSD) din Bârlad, și-a desemnat câștigători primei etape. Astfel, în urma meciurilor de sâmbătă, rezultatele au fost următoarele: Capșa –Munteni Podeni 1-2, Phoenix – Viktoria Cotu Negru 4-0, Aleea Parc – Centaur 4-4, Munteni Căsuțe – Sporting Bârlad 0-8, Ciocoii Vechi și Noi – FEPA 1-1, Gara – Piața Fiziomed 1-1. „A fost o primă etapă reușită. Meciurile au fost echilibrate și curate. Nu s-a pus problema…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile