Home » Justitie » Începe procesul traficantului bârlădean

Începe procesul traficantului bârlădean

Cercetat pentru consum și trafic de droguri, Valeriu Cișlaru Petcu a apărut vineri în fața magistraților Tribunalului Vaslui, unde i s-a adus la cunoștință faptul că va începe procesul la finalul căruia poate fi condamnat la maxim șapte ani de închisoare pentru trafic și consum de droguri. Instanța i-a pus în vedere tânărului bârlădean faptul că poate rămâne în continuare sub control judiciar și, dacă pe perioada derulării procesului va încălca deciziile instanței sau va comite alte fapte penale, va ajunge după gratii.

La finalul ședinței, procurorul de caz i-a atras atenția lui Petcu că se face vinovat și de trafic de droguri de risc (cannabis), chiar dacă nu a comercializat așa ceva, ci doar a oferit spre consum amicilor lui. (A.C.)

Cercetat pentru consum și trafic de droguri, Valeriu Cișlaru Petcu a apărut vineri în fața magistraților Tribunalului Vaslui, unde i s-a adus la cunoștință faptul că va începe procesul la finalul căruia poate fi condamnat la maxim șapte ani de închisoare pentru trafic și consum de droguri. Instanța i-a pus în vedere tânărului bârlădean faptul că poate rămâne în continuare sub control judiciar și, dacă pe perioada derulării procesului va încălca deciziile instanței sau va comite alte fapte penale, va ajunge după gratii. La finalul ședinței, procurorul de caz i-a atras atenția lui Petcu că se face vinovat și de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: