Home » World » Benjamin Netanyahu: Un Iran dotat cu arme nucleare ar fi cea mai mare amenințare pentru întreaga lume

Benjamin Netanyahu: Un Iran dotat cu arme nucleare ar fi cea mai mare amenințare pentru întreaga lume

Un Iran dotat cu arme nucleare ar fi „cea mai mare amenințare” pentru întreaga lume, a avertizat premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, de la tribuna Adunării Generale ONU.

„A învinge grupul terorist Stat Islamic și a lăsa Iranul să fabrice arme nucleare ar fi ca și cum am câștiga o bătălie dar am pierde un război”, a spus Netanyahu.

„Capacitățile nucleare ale Iranului trebuie demontate în totalitate”, a insistat premierul israelian.

Potrivit Jerusalem Post, Netanyahu s-a declarat dispus să colaboreze cu țări arabe pentru combaterea terorismului și să facă un „compromis istoric” cu palestinienii.Premierul israelian a comparat mișcarea palestiniană Hamas cu grupul terorist Stat Islamic, afirmând că sunt „două crengi ale aceluiași copac otrăvitor”.

Sursa: mediafax.ro

Un Iran dotat cu arme nucleare ar fi "cea mai mare amenințare" pentru întreaga lume, a avertizat premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, de la tribuna Adunării Generale ONU. "A învinge grupul terorist Stat Islamic și a lăsa Iranul să fabrice arme nucleare ar fi ca și cum am câștiga o bătălie dar am pierde un război", a spus Netanyahu. "Capacitățile nucleare ale Iranului trebuie demontate în totalitate", a insistat premierul israelian. Potrivit Jerusalem Post, Netanyahu s-a declarat dispus să colaboreze cu țări arabe pentru combaterea terorismului și să facă un "compromis istoric" cu palestinienii.Premierul israelian a comparat mișcarea palestiniană Hamas cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile