Home » Sport » Înfrângere pentru HC Vaslui

Înfrângere pentru HC Vaslui

Duminică, HC Vaslui a fost învinsă de Știința Bacău, în deplasare, la o diferență de șapte goluri, scor 26-19 (12-9).

Echipa vasluiană a început mai bine meciul, reușind să se distanțeze la două goluri, dar băcăuanii au trecut la conducere destul de rapid. Astfel, în minutul 10, tabela arăta 4-2 pentru gazde. Pînă în minutul 25, cele două echipe au menținut același ritm, scorul fiind egal, 8-8. Spre finalul primei reprize, Știința Bacău s-a desprins la trei goluri, intrând la cabine cu scorul de 12 la 9.

Cu gândul la un egal, vasluienii au tras tare, iar în minutul 53 diferența era de doar un gol, scor 19-18. Totodată, în minutul 51, Victor Alonso a avut un acces de furie, datorită unui contact cu Mihai Bujor, acesta fiind eliminate de arbitru de pe teren. Știința Bacău a sancționat dur greșelile din apărare al HC Vaslui, iar împreună cu o defensivă superioară, a reușit să se impună în fața HC Vaslui, cu un dezamăgitor 26-19.

După cinci meciuri disputate, HC Vaslui a reușit să strângă șapte puncte, fiind clasată pe poziția a 8-a în clasamentul Ligi Națională. (George VARZARI)

Duminică, HC Vaslui a fost învinsă de Știința Bacău, în deplasare, la o diferență de șapte goluri, scor 26-19 (12-9). Echipa vasluiană a început mai bine meciul, reușind să se distanțeze la două goluri, dar băcăuanii au trecut la conducere destul de rapid. Astfel, în minutul 10, tabela arăta 4-2 pentru gazde. Pînă în minutul 25, cele două echipe au menținut același ritm, scorul fiind egal, 8-8. Spre finalul primei reprize, Știința Bacău s-a desprins la trei goluri, intrând la cabine cu scorul de 12 la 9. Cu gândul la un egal, vasluienii au tras tare, iar în minutul 53…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile