Home » Sanatate » Restaurante din Vaslui, pericol pentru clienți

Restaurante din Vaslui, pericol pentru clienți

Inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vaslui (DSP Vaslui) au efectuat, în luna septembrie a acestui, controale în opt unități de profil alimentar, fiind identificate mai multe nereguli.

Acțiunile de control au vizat cinci restaurante, două baruri și o pizzerie, în care s-au descoperit nereguli. Deficiențele identifiacate au constat în condiții de depozitare și a prepararea alimentelor în mod inadecvat, lipsa instruirii personalului care manipulează alimente în ceea ce privește noțiunile fundamentale de igienă, precum și lipsa analizelor medicale periodice sau a analizelor medicale incomplete.

Inspectorii DSP Vaslui au aplicat un număr de șapte avertismente și au întocmit grafice de conformare pentru remedierea problemelor. (G.V.)

Inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vaslui (DSP Vaslui) au efectuat, în luna septembrie a acestui, controale în opt unități de profil alimentar, fiind identificate mai multe nereguli. Acțiunile de control au vizat cinci restaurante, două baruri și o pizzerie, în care s-au descoperit nereguli. Deficiențele identifiacate au constat în condiții de depozitare și a prepararea alimentelor în mod inadecvat, lipsa instruirii personalului care manipulează alimente în ceea ce privește noțiunile fundamentale de igienă, precum și lipsa analizelor medicale periodice sau a analizelor medicale incomplete. Inspectorii DSP Vaslui au aplicat un număr de șapte avertismente și au întocmit grafice…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vizitarea pacienților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, interzisă până la 15 iunie

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a prelungit  sistarea ...

SJU Vaslui deschide un cabinet de medicină dentară de urgență în cadrul UPU-SMURD

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va aproba în ședința ordinară ...

SJU Vaslui înființează o nouă linie de gardă la Secția ATI, pentru lupta împotriva COVID-19

de Dănuț CIOBANU  Consilul Județean Vaslui va aproba înființarea ...