Home » Politic » Din traseist, Abutoaei a devenit „orfan” politic

Din traseist, Abutoaei a devenit „orfan” politic

Fostul liberal Andrei Alexandru Abutoaei și-a pierdut statutul de membru al Consiliului Local Vaslui. Acesta a profitat de prevederile Ordonanței de Urgență 55/2014, privind traseismul politic, însă a făcut-o lamentabil, în final find executat politic de foștii colegi liberali.

El a decis să urmeze calea aripii liberale pro-Tăriceanu și s-a înscris în Partidul Liberal Reformator, care nu există decât pe hârtie. Rămas fără sprijin politic, foștii colegi din PNL au solicitat excluderea lui Abutoaei din CL. Reamintim că gruparea lui Tăriceanu a încercat să schimbe la Tribunal, denumirea Partidului Național al Mediului în Partidul Liberal Reformator. Asta se întâmpla la mijlocul lunii august 2014. Judecătorii nu au dat însă curs solicitării, astfel că toți traseiștii care au migrat spre PLR au rămas „orfani” din punct de vedere politic.

Execuția politică a avut loc în plenul ședinței CL Vaslui și s-a realizat printr-o scrisoare trimisă de conducerea PNL Vaslui către această instituție, care a fost citită de liberalul Sorin Radu, viceprimarul municipiului Vaslui. (Bogdan RUSU)

Fostul liberal Andrei Alexandru Abutoaei și-a pierdut statutul de membru al Consiliului Local Vaslui. Acesta a profitat de prevederile Ordonanței de Urgență 55/2014, privind traseismul politic, însă a făcut-o lamentabil, în final find executat politic de foștii colegi liberali. El a decis să urmeze calea aripii liberale pro-Tăriceanu și s-a înscris în Partidul Liberal Reformator, care nu există decât pe hârtie. Rămas fără sprijin politic, foștii colegi din PNL au solicitat excluderea lui Abutoaei din CL. Reamintim că gruparea lui Tăriceanu a încercat să schimbe la Tribunal, denumirea Partidului Național al Mediului în Partidul Liberal Reformator. Asta se întâmpla la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: