Home » Social » Tragedie în mediul de afaceri bârlădean – Patronul Restaurantului Noblesse din Bârlad, mort în accident

Tragedie în mediul de afaceri bârlădean – Patronul Restaurantului Noblesse din Bârlad, mort în accident

Mugurel Arhire, patronul Restaurantului Noblesse din Bârlad, și-a pierdut viața într-un teribil accident, sâmbătă, aproape de ora 11, exact în ziua în care a împlinit 36 de ani. Omul de afaceri bârlădean deținea în arendă câteva hectare de pământ pe raza comunei Ghidigeni, în județul Galați, acolo unde și-a găsit și sfârșitul. El se afla la volanul unui tractor cu remorcă și transporta mai mulți saci de grâu pe care voia să-l semene când, coborând un teren agricol în pantă, din cauză că remorca nu era racordată la sistemul de frânare, aceasta s-a balansat și s-a răsturnat.

„Balansul a atras și tractorul în cădere, iar remorca a alunecat peste cabină strivindu-l înăuntru pe bărbat”, a declarat pentru Est News inspector principal Alina Tatulici, șeful Serviciului de Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Cei care au sunat la 112 au fost oamenii care se aflau la muncile agricole din zonă și care au văzut tot ce s-a întâmplat. Echipajele SMURD, sosite cu elicopterul, s-au chinuit din răsputeri să-l scoată pe bărbat din cabina contorsionată a tractorului, dar au reușit abia după o oră.

Mugurel Arhire a fost depus ieri după-amiază în sala mare a restaurantului pe care îl administra împreună cu soția sa Adina și la etajul căruia locuiau. Împietrită de durere, aceasta nu s-a mai dezlipit de coșciugul soțului său. Reporterii noștri au surprins-o ținând strâns între mâini câteva exemplare ale ediției de vineri ale ziarului nostru, în care l-am prezentat pe Lucian, copilul în vârstă de patru ani al celor doi, la rubrica „Copilul meu” („Luc iubește muzica și dansul”).

„Voiam să îi arăt ziarrestaurant-noblesseul în care a apărut Luc. Nu apucase să îl vadă. A plecat fără să-l mai vadă”, ne-a spus cu voce stinsă Adina Arhire. Ea ne-a povestit că soțul ei a preferat să-și petreacă prima parte a zilei sale de naștere la muncă, după care, spre seară, familia își aștepta la restaurant rudele și prietenii pentru a celebra la o felie de tort și o cupă de șampanie împlinirea celor 36 de viață ai lui Mugurel.

La câteva ore după sosirea coșgiugului cu trupul neînsuflețit, Restaurantul Noblesse a devenit un adevărat loc de pelerinaj. Grupuri întregi de prieteni, rude sau cunoscuți ai omului de afaceri au ținut să vină cu flori și coroane la căpătâiul acestuia pentru a fi alături de familia lui și de a-și prezenta omagiile. În sala restaurantului, deși era atât de tranzitată, plutea o liniște tulburătoare. Nimeni nu îndrăznea să vorbească, iar cei care o făceau se limitau la câteva cuvinte, și acelea rostite în șoaptă.

Unii au venit fără flori doar pentru că nu au vrut să dea crezare acestei vești îngrozitoare și au alergat să verifice personal dacă prietenul lor, cel căruia trebuia să-i ureze „La mulți ani!”, nu mai este.

„L-am sunat, dar a intrat robotul. Nu… Mi-e imposibil să cred. Nu cred așa ceva. Intru să văd cu ochii mei dacă așa este”, ne-a spus un tânăr care nu-și putea desprinde ochii de la eșarfa de doliu de deasupra ușii restaurantului.

„Chiar alaltăieri am vorbit cu el. Glumeam că nu pot ajunge la petrecerea lui aniversară, dar îl asiguram că în următorii 50 de ani nu o să lipsesc de la nicio zi de naștere. Sunt consternat. Era un băiat foarte muncitor, foarte dedicat familiei, voia să facă multe. Bârladul pierdut un om foarte muncitor, un familist dedicat… nu știu ce să mai spun”, ne-a spus un alt prieten al său.

Trupul neînsuflețit al lui Mugurel Arhire va rămâne în localul Restaurantului Noblesse până mâine, când familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut, îl vor conduce la Cimitirul „Eternitatea”, acolo unde va fi înmormântat. (Simona MIHĂILĂ)

Mugurel Arhire, patronul Restaurantului Noblesse din Bârlad, și-a pierdut viața într-un teribil accident, sâmbătă, aproape de ora 11, exact în ziua în care a împlinit 36 de ani. Omul de afaceri bârlădean deținea în arendă câteva hectare de pământ pe raza comunei Ghidigeni, în județul Galați, acolo unde și-a găsit și sfârșitul. El se afla la volanul unui tractor cu remorcă și transporta mai mulți saci de grâu pe care voia să-l semene când, coborând un teren agricol în pantă, din cauză că remorca nu era racordată la sistemul de frânare, aceasta s-a balansat și s-a răsturnat. „Balansul a atras…

Review Overview

User Rating: 4.4 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

6 comments

  1. S-a mai dus un mafiot

  2. O picatura intr-un ocean, sunt huseni multi care nu-i mai ia dreaq… „Mafioti” e un cuvant mare pt niste paduchi. Tine minte, dreptatea ti-o faci singur…

  3. eh, si bogatii plang. sa-i fie tarana usoara.

  4. Dumnezeu sa-L ierte a fost un om bun….o sa ne fie dor de tine

  5. Fara cuvinte……..! Condoleante familiei!

  6. Bolboaca Sergiu

    O mare tragedie! Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare foarte rau!