Home » Administratie » Vasluiul sub lupă – Doi pași, literalmente

Vasluiul sub lupă – Doi pași, literalmente

Folosită cel mai adesea ca metaforă, expresia „La doi pași” pare să aibă un corespondent real în Zona Gării, acolo unde, încă nu se știe cum și din ce motiv, a răsărit un container de gunoi fix… la doi pași de intrarea într-o scară de bloc.

Deși există o ghenă… tot la doi pași, dar de data asta în sensul metaforic, probabil că operatorul de salubritate Goscom s-a gândit la bieții bătrâni de pe scara cu pricina. Așadar, făcând doar doi pași, la propriu, ei pot arunca gunoiul direct pe geam, fără a încălca nicio normă. Rămâne de văzut însă câți pași îndărăt vor face cei de la parter când vor deschide geamurile să aerisească. (R.N.)

Folosită cel mai adesea ca metaforă, expresia „La doi pași” pare să aibă un corespondent real în Zona Gării, acolo unde, încă nu se știe cum și din ce motiv, a răsărit un container de gunoi fix... la doi pași de intrarea într-o scară de bloc. Deși există o ghenă... tot la doi pași, dar de data asta în sensul metaforic, probabil că operatorul de salubritate Goscom s-a gândit la bieții bătrâni de pe scara cu pricina. Așadar, făcând doar doi pași, la propriu, ei pot arunca gunoiul direct pe geam, fără a încălca nicio normă. Rămâne de văzut însă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: