Home » Invatamant » CJP Vaslui dă elevilor pensiile de urmaș înapoi

CJP Vaslui dă elevilor pensiile de urmaș înapoi

După ce Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui a lăsat 672 de elevi fără pensii de urmaș în luna octombrie, începând cu luna aceasta 329 de elevi din cei cu pensiile suspendate își vor primi drepturile înapoi, inclusiv pe luna trecută.

Elevii din județul Vaslui care beneficiază de pensie de urmaș și nu au adus adeverința care să ateste faptul că își continuă studiile, nu și-au mai primit banii. Conform datelor oferite de reprezentanții CJP Vaslui, în această situație s-au aflat 672 de elevi, luna trecută.

Luna aceasta, însă, 329 dintre aceștia s-au gândit că ar fi cazul să aducă adeverințele motiv pentru care își vor primi din nou pensiile, inclusiv pe luna octombrie.

În prezent, au mai rămas 343 de elevi cu pensiile de urmaș suspendate. Reluarea plății se va face în luna următoare a prezentării adeverințelor de studii, cu acordarea retroactivă a drepturilor de pensie suspendate. (Roxana NĂSTASĂ)

După ce Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui a lăsat 672 de elevi fără pensii de urmaș în luna octombrie, începând cu luna aceasta 329 de elevi din cei cu pensiile suspendate își vor primi drepturile înapoi, inclusiv pe luna trecută. Elevii din județul Vaslui care beneficiază de pensie de urmaș și nu au adus adeverința care să ateste faptul că își continuă studiile, nu și-au mai primit banii. Conform datelor oferite de reprezentanții CJP Vaslui, în această situație s-au aflat 672 de elevi, luna trecută. Luna aceasta, însă, 329 dintre aceștia s-au gândit că ar fi cazul să aducă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: