Home » Social » Copilul meu – Tudor are o armată de soldăței

Copilul meu – Tudor are o armată de soldăței

Tudor are cinci ani și singura lui grijă este să se joace cu părinții și bunicii. Merge la grădiniță și deși e micuț, băiețelul are gânduri mărețe.

Chiar dacă acum nu prea știe ce înseamnă, el vrea să facă facultate și să fie inginer ca, tatăl său, pe care de mic îl alintă Pepe. Îi plac mult dulciurile pe care le primește de la părinți după ce mănâncă mâncare sănătoasă, iar cea mai mare pasiune a lui sunt soldățeii și întreaga sa armată compusă din aproximativ 200 de figurine. Lui Tudor îi mai place să se joace la tabletă, să facă lego cu prietenul său Matei și să meargă la spații de joacă pentru copii. (R.N.)

Tudor are cinci ani și singura lui grijă este să se joace cu părinții și bunicii. Merge la grădiniță și deși e micuț, băiețelul are gânduri mărețe. Chiar dacă acum nu prea știe ce înseamnă, el vrea să facă facultate și să fie inginer ca, tatăl său, pe care de mic îl alintă Pepe. Îi plac mult dulciurile pe care le primește de la părinți după ce mănâncă mâncare sănătoasă, iar cea mai mare pasiune a lui sunt soldățeii și întreaga sa armată compusă din aproximativ 200 de figurine. Lui Tudor îi mai place să se joace la tabletă, să…

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. Ce dragut 😡