Home » Social » Copilul meu – Denis vrea să joace fotbal

Copilul meu – Denis vrea să joace fotbal

Denis Brăescu are 4 ani și visează să devină fotbalist. Părinții îl susțin în acest scop și intenționează să-l înscrie la un club de fotbal.

Între timp, puștiul a devenit „spaima” pereților din casă, pe care îi măzgălește fără rețineri. Însă nu aceasta este principala sa distracție, ci captarea atenției mamei în orice fel, iar din spusele acesteia, micuțul nici nu poate dormi fără ea. În topul preferințelor alimentare se află carnea și oul de ciocolată cu surprize. Lui Denis îi plac desenele animate cu Ben 10 și are o pasiune pentru gadgeturi, plăceri pe care le împarte bucuros cu prietenul său „Aies”, adică Rareș. (R.C.)

Denis Brăescu are 4 ani și visează să devină fotbalist. Părinții îl susțin în acest scop și intenționează să-l înscrie la un club de fotbal. Între timp, puștiul a devenit "spaima" pereților din casă, pe care îi măzgălește fără rețineri. Însă nu aceasta este principala sa distracție, ci captarea atenției mamei în orice fel, iar din spusele acesteia, micuțul nici nu poate dormi fără ea. În topul preferințelor alimentare se află carnea și oul de ciocolată cu surprize. Lui Denis îi plac desenele animate cu Ben 10 și are o pasiune pentru gadgeturi, plăceri pe care le împarte bucuros cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile