Home » Sanatate » Bebeluș opărit cu ceai, preluat cu elicopterul SMURD

Bebeluș opărit cu ceai, preluat cu elicopterul SMURD

Un bebeluș în vârstă de nouă luni, din comuna Tătărăni, a fost preluat, ieri, de un elicopter SMURD, după ce a suferit arsuri de gradul II pe corp. Cel mai probabil, mama micuțului a scăpat, din neatenție, recipientul cu ceai fierbinte peste el, provocându-i arsuri pe brațe și în zona toracelui.

“Copilul în vârstă de nouă luni a suferit arsuri de gradul II în zona toracelui și a brațelor. Starea micuțului este stabilă, el aflându-se în afara pericolului, dar având în vedere vârsta, a fost solicitat un elicopter SMURD care să tansporte copilul la un spital din Iași, unde va rămâne pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa. (R.N.)

Un bebeluș în vârstă de nouă luni, din comuna Tătărăni, a fost preluat, ieri, de un elicopter SMURD, după ce a suferit arsuri de gradul II pe corp. Cel mai probabil, mama micuțului a scăpat, din neatenție, recipientul cu ceai fierbinte peste el, provocându-i arsuri pe brațe și în zona toracelui. “Copilul în vârstă de nouă luni a suferit arsuri de gradul II în zona toracelui și a brațelor. Starea micuțului este stabilă, el aflându-se în afara pericolului, dar având în vedere vârsta, a fost solicitat un elicopter SMURD care să tansporte copilul la un spital din Iași, unde va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: