Home » Invatamant » LMK e-n sărbătoare!

LMK e-n sărbătoare!

Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui se află săptămâna aceasta în sărbătoare, aniversând Zilele școlii cu manifestări demne de un liceu de elită. Evenimentul a debutat alatăieri, când foști dascăli și elevi de excepție ai liceului, alături de autorități ale urbei s-au bucurat de o expoziția de artă plastică “Culoarea visurilor mele” și de un moment cu profesorul Nicolae Ionescu, care a vorbit despre “Personalități marcante, absolvenți ai LMK”.

Ieri, sărbătoarea a continuat, elevii liceului stând la ore doar până la 10, întrucât la ora 11 au avut întâlnire actorii “Teatrului Victor Ion Popa” Bârlad, care au jucat pe scena Casei de Cultură piesa “Doctor fără voie” de Moliere. Ziua de ieri, nu avea cum să se termine mai frumos decât cu cel mai așteptat eveniment în rândul liceenilor, Balul Bobocilor, care a început la ora 18.

Astăzi, manifestările continuă cu un concurs „Literatura memorialistică: emoție și document, ce va avea loc la ora 10, urmat de lansarea a două volume ale unui fost profesor al liceului, Marin Moronescu, care din păcate a trecut în neființă. (Roxana NĂSTASĂ)

Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui se află săptămâna aceasta în sărbătoare, aniversând Zilele școlii cu manifestări demne de un liceu de elită. Evenimentul a debutat alatăieri, când foști dascăli și elevi de excepție ai liceului, alături de autorități ale urbei s-au bucurat de o expoziția de artă plastică “Culoarea visurilor mele” și de un moment cu profesorul Nicolae Ionescu, care a vorbit despre “Personalități marcante, absolvenți ai LMK”. Ieri, sărbătoarea a continuat, elevii liceului stând la ore doar până la 10, întrucât la ora 11 au avut întâlnire actorii “Teatrului Victor Ion Popa” Bârlad, care au jucat pe scena Casei de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: