Home » Social » Elevii de la țară achită facturi la Aquavas?!

Elevii de la țară achită facturi la Aquavas?!

Ieri, în parcarea de la sediul SC Aquavas SA Vaslui, aflată în apropierea Inspectoratului Școlar Județan, a fost parcat un microbuz școlar. Din moment ce aceste autovehicule au fost predate primăriilor din zona rurală pentru a-i transporta pe elevi doar la evenimente cu profil educativ, pietonii din zonă au rămas puternic debusolați.

Rațiunea le-a oferit două explicații. Primul gând al trecătorilor a fost că elevii au venit la Aquavas pentru a plăti facturile la apa scoasă din fântâni și pentru apa de ploaie colectată. O activitate cu adevărat educativă. A doua idee, mai puțin cuviincioasă, a fost că unul dintre edilii dotați cu microbuze pentru copii a trimis pe vreun funcționar la târg. Ilegal, dar cu treabă. Probabil legată tot de facturi și ale cele. (Bogdan RUSU)

Ieri, în parcarea de la sediul SC Aquavas SA Vaslui, aflată în apropierea Inspectoratului Școlar Județan, a fost parcat un microbuz școlar. Din moment ce aceste autovehicule au fost predate primăriilor din zona rurală pentru a-i transporta pe elevi doar la evenimente cu profil educativ, pietonii din zonă au rămas puternic debusolați. Rațiunea le-a oferit două explicații. Primul gând al trecătorilor a fost că elevii au venit la Aquavas pentru a plăti facturile la apa scoasă din fântâni și pentru apa de ploaie colectată. O activitate cu adevărat educativă. A doua idee, mai puțin cuviincioasă, a fost că unul dintre…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile