Home » Justitie » Biciclist rănit într-un accident rutier

Biciclist rănit într-un accident rutier

Un accident soldat cu o victimă s-a produs, vineri dimineață, în Bârlad, la intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Popa Șapcă. Victima, un biciclist de 60 de ani, a fost lovită de un autocamion în timp ce mergea regulamentar pe carosabil. Șoferul autocamionului, în vârstă de 40 de ani, a părăsit locul faptei, dar polițiștii bârlădeni l-au localizat la scurt timp.

În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde medicii au constatat că bărbatul a suferit mai multe traumatisme.

Cercetările întreprinse de polițiști au scos la iveală că accidentul s-a petrecut din cauza faptului că șoferul nu s-a asigurat atunci când a virat dreapta, pentru a intra pe strada Popa Șapcă, acroșându-l pe biciclistul care mergea pe banda unu.

Șoferului i s-a făcut testul cu aparatul alcooltest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Lui i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. (A.A.)

Un accident soldat cu o victimă s-a produs, vineri dimineață, în Bârlad, la intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Popa Șapcă. Victima, un biciclist de 60 de ani, a fost lovită de un autocamion în timp ce mergea regulamentar pe carosabil. Șoferul autocamionului, în vârstă de 40 de ani, a părăsit locul faptei, dar polițiștii bârlădeni l-au localizat la scurt timp. În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde medicii au constatat că bărbatul a suferit mai multe traumatisme. Cercetările întreprinse de polițiști au scos la iveală că accidentul s-a petrecut din cauza…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...