Home » Social » Bucurie mare pentru 850 de elevi sărmani din județ

Bucurie mare pentru 850 de elevi sărmani din județ

Bucurie mare pe chipul a 850 de elevi din județ, fără posibilități materiale, care au depus cereri la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui pentru a primi calculatoare prin programul Euro 200. Copiii, majoritatea sunt din mediul rural.  Părinții sunt șomeri sau nu au altă sursă de venit decât alocația celor mici. Aceștia au depus cerere pentru a cumpăra calculator copiilor. Toți dintre cei care au depus cereri au primit câte un bon în valoare de 200 de euro, cu care au putut achiziționa un calculator ce le va fi de mare folos.

“Mă bucur mult că am avut posibilitatea asta. Altfel, nu se știe când aveam calculator. Acum pot să învăț și eu mai multe, să-mi fac teme, să mă mai joc. Sunt foarte mulțumită” a spus Diana, elevă în clasa a V-a.

Programul “Euro 200” se adresează tinerilor din familii care au venituri lunare de cel mult 140 de lei de persoană. (Roxana NĂSTASĂ)

Bucurie mare pe chipul a 850 de elevi din județ, fără posibilități materiale, care au depus cereri la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui pentru a primi calculatoare prin programul Euro 200. Copiii, majoritatea sunt din mediul rural.  Părinții sunt șomeri sau nu au altă sursă de venit decât alocația celor mici. Aceștia au depus cerere pentru a cumpăra calculator copiilor. Toți dintre cei care au depus cereri au primit câte un bon în valoare de 200 de euro, cu care au putut achiziționa un calculator ce le va fi de mare folos. “Mă bucur mult că am avut posibilitatea asta. Altfel,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile