Home » Social » Copilul meu – Darius adoră rățuștele de baie

Copilul meu – Darius adoră rățuștele de baie

Darius are un anișor și este mezinul familiei Grădinaru. Este un băiețel năzdrăvan, îi place mult joaca cu părinții și bunicii și să fie în centrul atenției tot timpul, dacă e posibil. Singura grijă a lui Dariusel, așa cum îi spun părinții, este să se bucure de tot ceea ce-l înconjoară.

Darius mai are un frate – Tudor, cu care se înțelege foarte bine și se joacă de câte ori are ocazia. Micuțul adoră plimbările, însă este necăjit că vremea capricioasă îi strică planurile. Despre Darius am mai aflat că adoră rățuștele de baie și îi plac dulciurile primite ca recompensă după ce papă tot ce îi dau mami și tati. (Roxana NĂSTASĂ)

Darius are un anișor și este mezinul familiei Grădinaru. Este un băiețel năzdrăvan, îi place mult joaca cu părinții și bunicii și să fie în centrul atenției tot timpul, dacă e posibil. Singura grijă a lui Dariusel, așa cum îi spun părinții, este să se bucure de tot ceea ce-l înconjoară. Darius mai are un frate – Tudor, cu care se înțelege foarte bine și se joacă de câte ori are ocazia. Micuțul adoră plimbările, însă este necăjit că vremea capricioasă îi strică planurile. Despre Darius am mai aflat că adoră rățuștele de baie și îi plac dulciurile primite ca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: