Home » Social » O copilă de 13 ani s-a spânzurat din dragoste

O copilă de 13 ani s-a spânzurat din dragoste

O adolescentă de 13 ani, din localitatea Trohan, comuna Gârceni, s-a sinucis, vineri seară, spânzurându-se cu o curea de un copac din grădina locuinței. Fata a recurs la acest gest extrem în urma unei discuții în contradictoriu cu mama sa, care nu era de acord cu băiatul cu care copila avea o relație.

Roxana NĂSTASĂ

Tragedie în comuna Gârceni. Localnicii din Trohan sunt încă uluiți de gestul unei copile care, la numai 13 ani, s-a spânzurat din dragoste. Conform celor povestite de săteni și probate ulterior de anchetatori, copila a avut o discuție în contradictoriu cu mama sa, care nu era de acord cu băiatul cu care fata avea o relație. În urma acestei certe, mamei i s-a făcut rău și a chemat o ambulanță, care a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, însoțită de fiul ei.

Acesta din urmă, când s-a întors acasă de la spital, și-a găsit sora spânzurată cu o curea de un copac din grădina din spatele casei.

“În momentul în care fiul femeii a revenit de la spital, și-a găsit sora spânzurată cu o curea din material textil de creanga unui copac, în grădina locuinței. Tânărul a solicitat o ambulanță, iar un echipaj medical deplasat la intervenție a încercat să o resusciteze pe minoră, însă fără succes”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

La locul odioasei întâmplări nu a fost găsit niciun bilet de adio prin care fata să-și justifice gestul, însă localnicii sunt convinși că motivul pentru care copila a ales să-și pună capăt zilelor este cearta avută cu mama pe seama băiatului de care era îndrăgostită.

O adolescentă de 13 ani, din localitatea Trohan, comuna Gârceni, s-a sinucis, vineri seară, spânzurându-se cu o curea de un copac din grădina locuinței. Fata a recurs la acest gest extrem în urma unei discuții în contradictoriu cu mama sa, care nu era de acord cu băiatul cu care copila avea o relație. Roxana NĂSTASĂ Tragedie în comuna Gârceni. Localnicii din Trohan sunt încă uluiți de gestul unei copile care, la numai 13 ani, s-a spânzurat din dragoste. Conform celor povestite de săteni și probate ulterior de anchetatori, copila a avut o discuție în contradictoriu cu mama sa, care nu…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...

În timp ce sporul natural al populației este negativ, Vasluiul are în plată tot mai multe alocații de stat

Numărul beneficiarilor de alocație de stat din județul Vaslui ...

Inspecția Muncii Vaslui a taxat cu amenzi și avertismente firmele din sectorul confecțiilor

În prima jumătate a lunii iunie, Inspectoratul Teritorial de ...