Home » Invatamant » Varietate și frumusețe la balul Colegiului “Cuza”

Varietate și frumusețe la balul Colegiului “Cuza”

Cea mai frumoasă elevă de la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” fost desemnată Ana Maria Feraru. Cea mai populară a fost Bianca Sandu.

Andrei ARSENE

Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Bârlad și-a desemnat, vineri seară, cea mai frumoasă elevă din clasa a IX-a în unul dintre cele mai așteptate petreceri ale liceenilor: Balul bobocilor. În cursa pentru titlul de Miss Boboc și Miss Popularitate s-au întrecut șapte eleve, însă doar două au reușit să convingă juriul și audiența: Ana Maria Feraru, respectiv Bianca Sandu.

Organizatorii balului, clasa a XII–a A, au reușit să atragă numeroși artiști și elevi care a ținut nivelul spectacolului la înălțime. Astfel printre invitați s-au numărat: Ana Moraru, elevă la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași și Mihaela Bîgea, sora lui Ionuț Bîgea, concurent la emisiunea „Vocea României”.

„Inițial fusese invitat Ionuț Bîgea, însă a fost invitat în ultimul moment să susțină un recital în cadrul unui festival”, ne-a spus Carmen Chelaru, diriginta clasei care a organizat balul.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-E4nFpj1vL8&w=420&h=315]

Elevii colegiului bârlădean care au asigurat și ei spectacolul prin momente de dans (Duo Phoenix 2000), beatbox (Răzvan Nistor și Flavius Filimon) și pantomimă (elevi din clasa a XI-a A2).

„A fost un bal reușit, în care am mizat pe distracție și pe momente artistice variate”, ne-a mai spus Carmen Cheralu.

Și probele prin care au trecut pretendentele la titlul de miss au cântărit în succesul spectacolului. A trebuit ca fetele să răspundă la niște întrebări simple fără a folosi cuvintele „da” sau „nu”. Apoi elevele s-au pus în postura unor persoane adulte. Astfel, și-au prezentat meseriile pe care le vor profesa după terminarea studiilor: judecător, învățător, doctor, fotbalist, polițist, stewardesă și director de bancă. A urmat prezentarea rochiilor de seară și proba de dans alături de un partener.

Odată anunțate și atribuite titlurile de Miss Boboc și Miss Popularitate, s-a dat drumul cu adevărat la distracție. Toată lumea a năvălit pe ringul de dans pe muzică house și a dansat până la miezul nopții.

Cea mai frumoasă elevă de la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” fost desemnată Ana Maria Feraru. Cea mai populară a fost Bianca Sandu. Andrei ARSENE Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Bârlad și-a desemnat, vineri seară, cea mai frumoasă elevă din clasa a IX-a în unul dintre cele mai așteptate petreceri ale liceenilor: Balul bobocilor. În cursa pentru titlul de Miss Boboc și Miss Popularitate s-au întrecut șapte eleve, însă doar două au reușit să convingă juriul și audiența: Ana Maria Feraru, respectiv Bianca Sandu. Organizatorii balului, clasa a XII–a A, au reușit să atragă numeroși artiști și elevi care a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. beautifull…sper ca aceste domnisoare pe viitor sa nu ajunga intr-un anturaj neortodox,ar fi pacat,ca am auzit eu multe lucruri despre fetele din Barlad,sunt…ar fi mare pacat!!!

%d blogeri au apreciat: