Home » Social » Copilul meu – Patricia este pasionată de tehnologie

Copilul meu – Patricia este pasionată de tehnologie

Patricia are doi ani și șapte luni și este bucuria familiei Musteață. Este o fetiță alintată și răsfățată de părinți, fiind un copil venit după îndelungi așteptări. Patriciei îi place să danseze, să cânte și, ca oricărui copil, să se uite la desene animate.

Micuța este foarte ambițioasă și vrea tot timpul să știe tot. Merge la grădiniță la grupa mică, știe foarte multe poezii, iar când e cald afară îi plac plimbările în parc și joaca cu copiii. Am mai aflat de la părinți despre Patry, așa cum o alintă ei pe micuță, că este pasionată și de tehnologie. Când are ocazia, nu se desprinde de calculator sau telefon și le butonează fără-ncetare, explorând tot ce-i trece prin minte. (Roxana NĂSTASĂ)

Patricia are doi ani și șapte luni și este bucuria familiei Musteață. Este o fetiță alintată și răsfățată de părinți, fiind un copil venit după îndelungi așteptări. Patriciei îi place să danseze, să cânte și, ca oricărui copil, să se uite la desene animate. Micuța este foarte ambițioasă și vrea tot timpul să știe tot. Merge la grădiniță la grupa mică, știe foarte multe poezii, iar când e cald afară îi plac plimbările în parc și joaca cu copiii. Am mai aflat de la părinți despre Patry, așa cum o alintă ei pe micuță, că este pasionată și de tehnologie.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. e o scumpa, sa dea Domnul sa ajunga ce-s doreste 😉

%d blogeri au apreciat: