Home » Sport » Final de etapă fără surprize în Liga a IV-a

Final de etapă fără surprize în Liga a IV-a

Etapa a VIII-a din Liga IV s-a terminat fără surprize.Cum era de așteptat, echipele clasate în fruntea clasamentului s-au impus fără probleme în fața adversarilor, consolidându-și pozițiile.

Ocupanta poziției I, Atletico Vaslui, a caștigat detașat, cu scorul de 8-0 în fața echipei din AS Victoria Muntenii de Jos, rămânând în continuare liderul clasamentului cu un total de 21 puncte. Nici Smart Negrești nu a avut probleme, câștigând cu 9-0 împotriva celor de la Inter Sport Vaslui. Deși a jucat în deplasare, Viitorul Văleni s-a impus cu scorul de 8-1 în fața echipei Avântul Zăpodeni, urcând pe locul șase în clasament. Avântul Zâpodeni rămâne în continuare pe penultima poziție, cu un total de trei puncte. FC 2002 Vaslui a câștigat fără emoții, 4-0, înfruntarea cu echipa Vulturul Bălteni. Dinamic Boțești a obținut victoria împotriva celor de la SC 2000 Lipovăț, tabela înregistrând un scor de 4-2. (Radu CREȚU)

Iată clasamentul Seria Nord:

1 Atletico Vaslui 21 pct.

2 FC 2002 Vaslui 19 pct.

3 FC Gârceni 16 pct.

4 Smart Negrești 13 pct.

5 Viitorul Rebricea 12 pct.

6 Viitorul Văleni 10 pct.

7 Ștefan cel Mare 10 pct.

8 Vulturul Bălteni 8 pct.

9 Dinamic Boțesti 6 pct.

10 SC Lipovăț 5 pct.

11 Muntenii de Jos 5 pct.

12 Av. Zăpodeni 3 pct.

13 Inter Sport 0 pct.

rezultate-etapaVIII

Etapa a VIII-a din Liga IV s-a terminat fără surprize.Cum era de așteptat, echipele clasate în fruntea clasamentului s-au impus fără probleme în fața adversarilor, consolidându-și pozițiile. Ocupanta poziției I, Atletico Vaslui, a caștigat detașat, cu scorul de 8-0 în fața echipei din AS Victoria Muntenii de Jos, rămânând în continuare liderul clasamentului cu un total de 21 puncte. Nici Smart Negrești nu a avut probleme, câștigând cu 9-0 împotriva celor de la Inter Sport Vaslui. Deși a jucat în deplasare, Viitorul Văleni s-a impus cu scorul de 8-1 în fața echipei Avântul Zăpodeni, urcând pe locul șase în clasament.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile