Home » Sanatate » Predare de ștafetă la Chirurgie

Predare de ștafetă la Chirurgie

Secția de Chirurgie generală a Spitalului de urgență „Elena Beldiman” Bârlad va avea un nou șef, cel mai probabil, în persoana lui Georgel Oanea. Medicul Vasile Vasiliu, cel care deține funcția în momentul de față, împlinește 65 de ani și, conform legii, nu mai poate ocupa funcții de conducere. Predarea de ștafetă se va produce pe 27 noiembrie.

Vasiliu a fost repartizat în anul 1980 la spitalul bârlădean, unde a făcut și stagiatura. În perioada 1984-1987, a făcut specializarea la București, la Spitalul Cantacuzino, sub coordonarea renumitului medic chirurg Ion Juvara. S-a reîntors la Bârlad, iar în 2003 a fost numit șeful Secției de Chirurgie Generală. Medicul Vasiliu va lucra în continuare la secția Chirurgie, ca medic primar.

Secția de Chirurgie a Spitalului „Beldiman” are, la acest moment, doar cinci chirurgi: Octavian Marcu, Georgel Oanea, Emil Dolea, proaspăt pensionarul Vasile Vasiliu și mai vechiul pensionar Anton Popovici. (Mihaela NICULESCU)

Secția de Chirurgie generală a Spitalului de urgență „Elena Beldiman” Bârlad va avea un nou șef, cel mai probabil, în persoana lui Georgel Oanea. Medicul Vasile Vasiliu, cel care deține funcția în momentul de față, împlinește 65 de ani și, conform legii, nu mai poate ocupa funcții de conducere. Predarea de ștafetă se va produce pe 27 noiembrie. Vasiliu a fost repartizat în anul 1980 la spitalul bârlădean, unde a făcut și stagiatura. În perioada 1984-1987, a făcut specializarea la București, la Spitalul Cantacuzino, sub coordonarea renumitului medic chirurg Ion Juvara. S-a reîntors la Bârlad, iar în 2003 a fost…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Dispare Dinozaurul din peisaj? am vrea noi……….japca forever

x

Check Also

CE SPUN STUDIILE despre febră. Care este rolul determinării temperaturii corpului în contextul pandemiei COVID-19?

Febra este mai mult decât un simptom al unei ...

#EAN20. Riscul de a dezvolta scleroză multiplă este cu 29% mai mare pentru persoanele care locuiesc în mediul urban

Persoanele care trăiesc în mediul urban, unde poluarea atmosferică ...

400.000 de lei pentru serviciul urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Persoanele care suferă de dureri din cauza calculilor renali ...