Home » Sport » Rezultate bune pentru sportivii de la LPS

Rezultate bune pentru sportivii de la LPS

Sfârșitul de săptămână a adus pentru elevii Liceului cu Program Sportiv Vaslui o serie de întreceri la care au obținut rezultate bune și foarte bune.

Astfel, dacă echipa mare de handbal a reușit o victorie mare în fața celor de la Călărași, junioarele I, conduse de profesorul Costică Crăciun, au reușit victoria într-un meci oficial, în fața celor de la LPS Botoșani, învingându-le cu 40-36 (16-9). Din păcate, juniorii I vasluieni, conduși de profesorul Liviu Gucleș, nu au reușit să se impună în fața celor de la LPS Roman. La finalul partidei, scorul a fost de 26-21 în favoarea celor din Roman. Tot la capitolul handbal, au mai avut loc două întâlniri amicale în care junioarele conduse de Sorin Onofrei au disputat un meci împotriva celor de la LPS Iași, iar începătorii, sub conducerea lui Gabriel Chirilă, au întâlnit Club Privat Handbal Sendreni, județul Galați.

Sportul rege s-a bucurat și el de o competiție organizată la Iași, “Memorialul Gheorghe Ola”, unde juniorii profesorului Constantin Petrea au ocupat un onorabil loc II.

“Felicit în mod deosebit sportiva Ifteni Maria și profesoara Pintilie Viorica pentru rezultatul obținut în Turcia, acolo unde numele orașului Vaslui s-a făcut din nou cunoscut, la Campionatul Balcanic de Cros, unde am obținut locul I. De asemenea, îi felicit pe colegii de la catedrele de handbal și fotbal pentru rezultatele obținute la sfârșitul acestei săptămâni”, a spus Luminița Vârlan, directorul Liceului cu Program Sportiv Vaslui.

Ea este sigură că, în decembrie, la Campionatul European de cros, atletele vasluiene se vor întoarce cu medalii, așa cum au făcut-o și în Turcia unde, pe lângă locul I obținut de Maria Ifteni, Iasmina Mocanu și Elena Bogos au reușit să se poziționeze pe locul al III-lea.

“Ne așteptam la aceste rezultate și felicit din toată inima fetele și antrenoarele lor. Sunt sportive cu obiective frumoase și pentru anul competițional următor. Cred în talentul și puterea lor de muncă, iar de la Măriuca noastră așteptăm, de la ambele competiții internaționale, cele mai strălucitoare medalii”, a mai spus Luminița Vârlan. (A.C.)

Sfârșitul de săptămână a adus pentru elevii Liceului cu Program Sportiv Vaslui o serie de întreceri la care au obținut rezultate bune și foarte bune. Astfel, dacă echipa mare de handbal a reușit o victorie mare în fața celor de la Călărași, junioarele I, conduse de profesorul Costică Crăciun, au reușit victoria într-un meci oficial, în fața celor de la LPS Botoșani, învingându-le cu 40-36 (16-9). Din păcate, juniorii I vasluieni, conduși de profesorul Liviu Gucleș, nu au reușit să se impună în fața celor de la LPS Roman. La finalul partidei, scorul a fost de 26-21 în favoarea celor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: