Home » Social » „Travesti” – o descătușare

„Travesti” – o descătușare

La sfârșitul acestei săptămâni, Biblioteca „Stroe S. Belloescu” va găzdui lansarea volumului „Travesti” a scriitorului Marian Constandache, pe numele său adevărat Mihai Mâță, bibliotecar în cadrul instituției organizatoare.

Apărut la editura Dacri, cu un număr de 350 de pagini, volumul este o operă de ficțiune cu personaje și întâmplări care îi aparțin autorului, iar acțiunea romanului este centrată pe anumite realități și evenimente din urbea noastră.

După încercări repetate de a scrie o capodoperă, un bestseller, cred că acum a venit momentul să spun cu mâna pe inimă că m-am înșelat din nou. Produsul ieșit de sub teascurile electronice ale editurii Dacri rămâne în continuare doar o promisiune făcută unui Dumnezeu care se retrage tot mai timid din calea mântuirii mele”, a declarat autorul volumului „Travesti”.

Evenimentul va avea loc pe 15 noiembrie, la ora 11, la sediul Biblioteca „Stroe S Belloescu”. Prezentarea cărții va fi făcută de profesorul Gruia Novac. (Mihaela NICULESCU)

La sfârșitul acestei săptămâni, Biblioteca „Stroe S. Belloescu” va găzdui lansarea volumului „Travesti” a scriitorului Marian Constandache, pe numele său adevărat Mihai Mâță, bibliotecar în cadrul instituției organizatoare. Apărut la editura Dacri, cu un număr de 350 de pagini, volumul este o operă de ficțiune cu personaje și întâmplări care îi aparțin autorului, iar acțiunea romanului este centrată pe anumite realități și evenimente din urbea noastră. „După încercări repetate de a scrie o capodoperă, un bestseller, cred că acum a venit momentul să spun cu mâna pe inimă că m-am înșelat din nou. Produsul ieșit de sub teascurile electronice ale…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: