Home » Social » „Travesti” – o descătușare

„Travesti” – o descătușare

La sfârșitul acestei săptămâni, Biblioteca „Stroe S. Belloescu” va găzdui lansarea volumului „Travesti” a scriitorului Marian Constandache, pe numele său adevărat Mihai Mâță, bibliotecar în cadrul instituției organizatoare.

Apărut la editura Dacri, cu un număr de 350 de pagini, volumul este o operă de ficțiune cu personaje și întâmplări care îi aparțin autorului, iar acțiunea romanului este centrată pe anumite realități și evenimente din urbea noastră.

După încercări repetate de a scrie o capodoperă, un bestseller, cred că acum a venit momentul să spun cu mâna pe inimă că m-am înșelat din nou. Produsul ieșit de sub teascurile electronice ale editurii Dacri rămâne în continuare doar o promisiune făcută unui Dumnezeu care se retrage tot mai timid din calea mântuirii mele”, a declarat autorul volumului „Travesti”.

Evenimentul va avea loc pe 15 noiembrie, la ora 11, la sediul Biblioteca „Stroe S Belloescu”. Prezentarea cărții va fi făcută de profesorul Gruia Novac. (Mihaela NICULESCU)

La sfârșitul acestei săptămâni, Biblioteca „Stroe S. Belloescu” va găzdui lansarea volumului „Travesti” a scriitorului Marian Constandache, pe numele său adevărat Mihai Mâță, bibliotecar în cadrul instituției organizatoare. Apărut la editura Dacri, cu un număr de 350 de pagini, volumul este o operă de ficțiune cu personaje și întâmplări care îi aparțin autorului, iar acțiunea romanului este centrată pe anumite realități și evenimente din urbea noastră. „După încercări repetate de a scrie o capodoperă, un bestseller, cred că acum a venit momentul să spun cu mâna pe inimă că m-am înșelat din nou. Produsul ieșit de sub teascurile electronice ale…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...