Home » Sport » Finala din cadrul Turneului Cartierelor s-a decis la penalty-uri

Finala din cadrul Turneului Cartierelor s-a decis la penalty-uri

Sporting Bârlad, a câștigat finala în dauna echipei Gară. Podiumul a fost completat de echipa Munteni Podeni. Sâmbătă s-au decis cele mai bune reprezentative ale cartierelor bârlădene la fotbal. După mai bine de o lună de competiție, a venit și momentul marii finale.

“Am ajuns la finalul celei de a V-a ediții a Turneului Cartierelor la Fotbal, organizat de către TSD Bârlad și dorim pe aceasta cale să mulțumim tuturor echipelor participante care au făcut competiția să fie foarte disputată si electrizantă” a declarat din partea organizatorilor Costel Bucă.

În acest ultim meci, s-au întâlnit Sporting Bârlad și Gară. Meciul a fost unul echilibrat, după cele două reprize regulamentare, rezultatul fiind 0-0. Jocul s-a decis la penalty-uri, Sporting Bârlad rezistând mult mai bine psihic.

Munteni Podeni a completat podiumul în urma meciului câștigat cu 2-1 împotriva echipei Phoenix. Acest meci, deși scorul nu o arată, a fost mult mai dezechilibrat, jucătorii de la Munteni Podeni având mult mai multe ocazii.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=N0ni6ABR8dc&w=560&h=315]

Echipa campioană, Sporting Bârlad, a avut în componență jucătorii: Gabriel Tudorache, Mădălin Samoilă, Cosmin Budăi, Silviu Ciobotaru, Daniel Tinică (antrenor-jucător), Nicușor Buzamăt, Ionuț Cezar, George Postolache, Ionuț Budăi, Răzvan Codreanu, Andrei Gheorghiță, Ionuț Neagu, Eusebiu Sâncu, Alin Dumitriu.

Componența echipei Gară, locul doi în turneu, este următoarea: Daniel Bernevic, Bogdan Galiță, Doru Măcineanu, Bogdănel Nihrup, Sorin Moisei, Gabriel Șerban, Ionuț Ațigăncii, Marian Rotaru, Victor Cozma, Cristi Căpraru, Ionuț Pălăduță, Gianinni Munteanu, Adrian Toporaș, Andrei Budeanu, Onuț Lupu, Laurențiu Borcea.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ikEOYf4g4Pw&w=560&h=315]

Pentru medaliata cu bronz, Munteni Podeni au jucat: Remus Cerbu, Jean Sorin Ibriș, Vlad Bucur, Cosmin Ciohan, Alin Ionașcu, Singfrid Vladcoschi, Marius Crăescu, Bogdan Răducanu, Ovidiu, Ioan Purice, Dan-Nicolae Avram.

Locul patru, Phoenix, a avut în componență jucătorii: Daniel Haghiac, Marian Iena, Cristi Prodan, Ilie Bălan, Alex Sopu, Ionuț Vrânceanu, Daniel Rotaru, Petruș Darie, Cătălin Bălan, Bogdan Petraru, Valentin Bogaș, Cezar Ponescu, Viorel Hrincu. (A.A.)

Sporting Bârlad, a câștigat finala în dauna echipei Gară. Podiumul a fost completat de echipa Munteni Podeni. Sâmbătă s-au decis cele mai bune reprezentative ale cartierelor bârlădene la fotbal. După mai bine de o lună de competiție, a venit și momentul marii finale. "Am ajuns la finalul celei de a V-a ediții a Turneului Cartierelor la Fotbal, organizat de către TSD Bârlad și dorim pe aceasta cale să mulțumim tuturor echipelor participante care au făcut competiția să fie foarte disputată si electrizantă" a declarat din partea organizatorilor Costel Bucă. În acest ultim meci, s-au întâlnit Sporting Bârlad și Gară. Meciul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...