Home » Social » Vasluiul sub lupă – Rampă de formă

Vasluiul sub lupă – Rampă de formă

Un cetățean “de onoare” al județului, înzestrat cu o mașină de teren super-mega-benga dat dovadă de un simț civic cum rar întâlnești.

Omul și-a parcat mașina în curtea Aquavas, drept lângă rampa de acces pentru persoanele cu dizabilități, că doar regula din trafic „Ferește-te de tot ce-i mai mare” se aplică și la parcări. Și-apoi vorba aia, ce ți-e un cărucior pe lângă un ditamai monstrul de metal?

Așa se face că, deși sunt rare sunt instituțiile din Vaslui unde este rampă pentru persoane cu deficiențe locomotorii, acolo unde ea există, se găsește câte un “meseriaș” care s-o blocheze. Că doar e șmecher! (R.N.)

Un cetățean "de onoare" al județului, înzestrat cu o mașină de teren super-mega-benga dat dovadă de un simț civic cum rar întâlnești. Omul și-a parcat mașina în curtea Aquavas, drept lângă rampa de acces pentru persoanele cu dizabilități, că doar regula din trafic „Ferește-te de tot ce-i mai mare” se aplică și la parcări. Și-apoi vorba aia, ce ți-e un cărucior pe lângă un ditamai monstrul de metal? Așa se face că, deși sunt rare sunt instituțiile din Vaslui unde este rampă pentru persoane cu deficiențe locomotorii, acolo unde ea există, se găsește câte un "meseriaș" care s-o blocheze. Că…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Ca bine le mai zici, Roxana!

x

Check Also

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...

În timp ce sporul natural al populației este negativ, Vasluiul are în plată tot mai multe alocații de stat

Numărul beneficiarilor de alocație de stat din județul Vaslui ...

Inspecția Muncii Vaslui a taxat cu amenzi și avertismente firmele din sectorul confecțiilor

În prima jumătate a lunii iunie, Inspectoratul Teritorial de ...