Home » Justitie » Viol în grup

Viol în grup

Șase tineri, cu vârstele cuprinse între 18 și 27 de ani, toți din comuna Văleni, au fost reținuți de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui după ce au violat o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Muntenii de Sus.

Roxana NĂSTASĂ

Cercetările au fost demarate de polițiști în urma unei sesizări primite de la tatăl tinerei. Luni seara, la 19.30, victima s-a întâlnit în municipiul Vaslui cu doi tineri, Silviu B., în vârstă de 20 ani și Paul B., de 27 ani, care, s-au oferit să o conducă acasă cu mașina. Tinerii n-au făcut însă ce au zis, ci au pus la cale un plan diabolic: un viol în grup. Au mers astfel cu mașina pe un câmp, din apropierea localității Văleni, unde și-au mai invitat alți patru prieteni, pe Silviu A., de 21 ani, Petrică B., de 22 ani, Ionuț B., de 20 ani și Alin R., de 18 ani.

Trei dintre tineri au întreținut raporturi sexuale cu fata împotriva voinței acesteia, care le-a solicitat în repetate rânduri să fie condusă acasă. Ulterior, cei în cauză s-au deplasat pe un alt câmp, din apropierea localității Moara Domnească, unde a fost chemat și Ioan S., de 19 ani, din comuna Văleni, forțând victima încă odată să întrețină raporturi sexuale.

După ce au făcut ce și-au propus, pe la ora 22:30, au condus tânăra la domiciliu, recomandându-i să nu povestească nimănui nimic despre cele întâmplate. Ajunsă acasă, fata a relatat părinților calvarul prin care a trecut, aceștia din urmă sesizând polițiștii.

De asemenea, în acea seară a fost solicitată și o ambulanță, fata fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru îngrijiri medicale. Acum, tânăra se află acasă, fiind bine din punct de vedere fizic, însă din punct de vedere psihic cu greu își va reveni după această traumă.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui i-au reținut pe tinerii implicați în comiterea faptelor, aceștia fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate.

Pentru infracțiunea de viol, Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 12 ani, iar pentru infracțiunea de lipsire de libertate de la 1 la 7 ani.

Șase tineri, cu vârstele cuprinse între 18 și 27 de ani, toți din comuna Văleni, au fost reținuți de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui după ce au violat o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Muntenii de Sus. Roxana NĂSTASĂ Cercetările au fost demarate de polițiști în urma unei sesizări primite de la tatăl tinerei. Luni seara, la 19.30, victima s-a întâlnit în municipiul Vaslui cu doi tineri, Silviu B., în vârstă de 20 ani și Paul B., de 27 ani, care, s-au oferit să o conducă acasă cu mașina. Tinerii n-au făcut însă ce au zis,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

7 comments

  1. Extraordinar domnule, tipic pentru ei, doar valenarii puteau face asa ceva…pai nu degeaba li se spune porecla „porcii” … sa le fie rusine, i-au distrus viitorul acelei fete, astea trebuie impuscati, trebuie fugariti din tara, sa plece, nu avem nevoie de aceste specimene…sunt niste excremente

  2. Pe acolo, prin acel sat sau comuna ce-o fi, lumea cand se bate, se bate cu dulapurile de la carute, sunt rupti de realitate, un viol, pentru ei e ceva normal, puscaria la fel, doar au facut parnaie in Italia multi din ei si acum pentru cativa ani, e ceva normal, e mostenire de familie !!!

  3. E ceva normal,aici a fost razbunare,fata era din Munteni de Sus,stim cu totii cata mancarime sunt intre cele doua comune,dar oricum ce au facut nu au facut bine si asta o sa sa-i coste muuult!!! Acesti nenorociti trebuie sa putrezeasca la mititica!!

    • daca era vorba de razbunare, trebuia sa se ia la omor cu lumea care avea ceva de impartit, nu sa violeze o fata nevinovata,nu ?!

  4. AR TREBUI O LEGE IN ROMANIA , AI VIOLAT , SA TI SE TAIE PENISUL !!! FARA COMENTARII , FARA NIMIC , DAR PE CE BAZA SA SUFERII ALTII DIN URMA ACESTOR VAGABONZI ?!

  5. lasa…daca era sa se intample la ei in comuna…nu se auzea nimic…politia de acolo e mana in mana cu acesti golani,adica tot satul ,toata comuna e plina de hoti,golani,vagabonzi,betivi si unii chiar drogati…si daca era sa se intample cu ofata din valeni,nu se auzea nimic…eu personal le-as da foc la sat,sa arda ca sobolanii…

  6. hai sa fim seriosi sa terminam o data cu acestio nenorociti, sincer m-am plictisit, m-am saturat sa aud tot felul de prostii din astea, hai sa revenim la normalitate, in rimul asta nu vom da inainte

%d blogeri au apreciat: