Home » Sanatate » O sacoșă cu bani, uitată pe holul spitalului

O sacoșă cu bani, uitată pe holul spitalului

Marți a fost o zi norocoasă pentru o femeie de 76 de ani, din Bălăbănești. La externarea din Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” și-a pierdut sacoșa în care se aflau și 2.000 de lei și nu și-a adus aminte nici după ce a ajuns acasă. Să pice din picioare când s-a trezit la poartă cu primarul comunei care i-a dat vestea că sacoșa este în siguranță.

O asistentă medicală de la Primire Ortopedie a observat o sacoșă din rafie care se afla pe holul de la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) de ceva vreme. Pentru că nimeni nu o revendica, asistenta i-a atras atenția asupra acestui lucru șefului Serviciului Administrativ, Cezar Aionițoaie.

Acesta a chemat gardianul care asigură paza în acel sector și împreună au întocmit un proces verbal. Printre obiectele găsite în modesta sacoșă de rafie, în afară de suma de bani, mai era și o copie a buletinului proprietarei. Pe baza acestei copii, s-a luat legătura cu primarul din Bălăbănești, care a confirmat că persoana respectivă locuiește acolo. Sacoșa i-a fost predată, pe bază de proces-verbal, fiicei femeii.

Bătrâna fusese internată pentru o zi la secția Medicală, și bucuroasă că pleacă acasă, nu s-a mai gândit nici măcar la suma frumușică pe care o avea asupra și pe care o scosese de la bancă cu câteva zile în urmă. (Mihaela NICULESCU)

Marți a fost o zi norocoasă pentru o femeie de 76 de ani, din Bălăbănești. La externarea din Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” și-a pierdut sacoșa în care se aflau și 2.000 de lei și nu și-a adus aminte nici după ce a ajuns acasă. Să pice din picioare când s-a trezit la poartă cu primarul comunei care i-a dat vestea că sacoșa este în siguranță. O asistentă medicală de la Primire Ortopedie a observat o sacoșă din rafie care se afla pe holul de la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) de ceva vreme. Pentru că nimeni nu o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: