Home » Social » Copilul meu – Marian este pasionat de jocurile pe calculator

Copilul meu – Marian este pasionat de jocurile pe calculator

Marian are cinci anișori și este un băiețel vorbăreț și plin de viață. Merge zilnic la grădiniță, la grupa mare. Marian mai are doi frățiori, pe Sebi, care e mai mare și pe Ianis, care e mai mic și cu care se joacă când e acasă. Nu lipsesc însă și momentele în care cei trei se ciondănesc, că așa e când sunt trei băieți. E mai greu să împartă jucăriile.

Lui Marian îi mai plac joaca cu mașinuțele și jocurile pe calculator, iar când vine vorba de mâncare nu se dă niciodată în lături de la ciorbă. Când va fi mare, micuțul vrea să fie șofer. (R.N.)

Marian are cinci anișori și este un băiețel vorbăreț și plin de viață. Merge zilnic la grădiniță, la grupa mare. Marian mai are doi frățiori, pe Sebi, care e mai mare și pe Ianis, care e mai mic și cu care se joacă când e acasă. Nu lipsesc însă și momentele în care cei trei se ciondănesc, că așa e când sunt trei băieți. E mai greu să împartă jucăriile. Lui Marian îi mai plac joaca cu mașinuțele și jocurile pe calculator, iar când vine vorba de mâncare nu se dă niciodată în lături de la ciorbă. Când va fi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: