Home » Justitie » Reținuți pentru trafic de țigări

Reținuți pentru trafic de țigări

Polițiștii hușeni au reușit destructurarea unei grupări infracționale ai cărei membri sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. În urma perchezițiilor domiciliare care au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Brașov și Covasna, au fost indisponibilizate peste un milion de țigarete.

Vineri, ca urmare a activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși într-un dosar penal, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Huși. Perchezițiile au fost desfășurate la mai multe locuințe din municipiul Huși și din județele Covasna și Brașov, aparținând unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Polițiștii au descoperit 51.229 pachete de țigări (1.024.580 țigarete) de diferite mărci, unele netimbrate, iar altele cu timbre fiscale de accizare din Ucraina. Întrucât proveneau din contrabandă, țigaretele au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Din cercetări a reieșit faptul că, în urma unor înțelegeri prealabile între persoanele bănuite, țigările de contrabandă erau transportate pe raza celor două județe, în vederea comercializării. Totodată, polițiștii hușeni au reținut pentru 24 ore, pe bază de ordonanță, trei persoane: pe Florin I., de 37 ani, din comuna Stănilești, Alexe M., de 52 ani, din orașul Sfântu Gheorghe, județul Covasna și Costică D., de 39 ani, din orașul Râșnov, județul Brașov. În cursul acestei zile, cei trei bărbați urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunere de arestare preventivă. (R.N.)

Polițiștii hușeni au reușit destructurarea unei grupări infracționale ai cărei membri sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. În urma perchezițiilor domiciliare care au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Brașov și Covasna, au fost indisponibilizate peste un milion de țigarete. Vineri, ca urmare a activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși într-un dosar penal, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Huși. Perchezițiile au fost desfășurate la mai multe locuințe din municipiul Huși și din județele Covasna și Brașov, aparținând unor persoane bănuite de săvârșirea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: