Home » Justitie » Taximetrist tâlhărit în municipiul Vaslui

Taximetrist tâlhărit în municipiul Vaslui

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui l-au identificat pe Răzvan Munteanu, 21 de ani, din Satul Nou, comuna Muntenii de Sus care sub amenințarea briceagului a tâlhărit un taximetrist, lăsându-l fără încălțăminte, telefon mobil ți 350 de lei.

În noaptea de 13 spre 14 noiembrie, polițiștii vasluieni au fost sesizați prin apel la 112 de către un tânăr taximetrist de 20 ani, din municipiul Vaslui despre faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. În urma cercetătilor efectuate de polițiști, s-a constatat că taximetristul a preluat din municipiul Vaslui doi tineri, pe care i-a transportat în comuna Muntenii de Sus. Când au ajuns la destinație, unul dintre cei doi clienți a smuls cheile din contactul autoturismului, a scos din buzunar un cuțit tip briceag cu care l-a amenințat pe conducătorul auto, luându-i o pereche de încălțăminte, un telefon mobil și 350 lei, bunuri pe care le-a ascuns ulterior la domiciliu său.

Polițiștii au reușit să-i identifice pe cei doi tineri, reținându-l pentru 24 ore pe Răzvan Munteanu, cel bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și înapoiat părții vătămate.

Vineri, tânărul, cunoscut cu antecedente penale, a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv la Judecătoria Vaslui. Instanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă pentru care Codul Penal prevede ca pedeapsă închisoare de la 3 la 10 ani. (R.N.)

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui l-au identificat pe Răzvan Munteanu, 21 de ani, din Satul Nou, comuna Muntenii de Sus care sub amenințarea briceagului a tâlhărit un taximetrist, lăsându-l fără încălțăminte, telefon mobil ți 350 de lei. În noaptea de 13 spre 14 noiembrie, polițiștii vasluieni au fost sesizați prin apel la 112 de către un tânăr taximetrist de 20 ani, din municipiul Vaslui despre faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. În urma cercetătilor efectuate de polițiști, s-a constatat că taximetristul a preluat din municipiul Vaslui doi tineri, pe care i-a transportat în comuna Muntenii de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: