Home » Social » Vasluiul sub lupă – La timpuri noi, tot fierul vechi se caută

Vasluiul sub lupă – La timpuri noi, tot fierul vechi se caută

Un grup de persoane de etnie romă din suburbia Rediu a dat iama pe un șes din Zona Industrială a Vasluiului, în căutare de fier vechi. Înarmați cu saci, sacoșe și cărucioare cu care să care „marfa” găsită, oamenii au scormonit în pământ și, fiecare după cum i-a fost norocul, a avut sau nu, la finalul zilei, mai mult sau mai puțin fier vechi de dat în schimbul câtorva lei.

Mare le-a fost însă mirarea localnicilor de la blocurile din Zonă care, au stat la geam și au privit ca la spectacol, că doar rar ți-e dat să vezi așa ceva! (Roxana NĂSTASĂ)

Un grup de persoane de etnie romă din suburbia Rediu a dat iama pe un șes din Zona Industrială a Vasluiului, în căutare de fier vechi. Înarmați cu saci, sacoșe și cărucioare cu care să care "marfa" găsită, oamenii au scormonit în pământ și, fiecare după cum i-a fost norocul, a avut sau nu, la finalul zilei, mai mult sau mai puțin fier vechi de dat în schimbul câtorva lei. Mare le-a fost însă mirarea localnicilor de la blocurile din Zonă care, au stat la geam și au privit ca la spectacol, că doar rar ți-e dat să vezi așa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: