Home » Sport » Încă trei puncte pentru CS Viitorul Bârlad

Încă trei puncte pentru CS Viitorul Bârlad

În ultimul meci, jucat împotriva echipei Vitis Șuletea, echipa bârlădeană a câștigat cu scorul de 2-1.

CS Viitorul Bârlad a mai bifat o victorie în campionat. De data aceasta, a câștigat împotriva echipei Vitis Șuletea, echipă cu jucători cu experiență în campionatul județean de fotbal și în Divizia C.

CS Viitorul Bârlad a jucat bine în prima repriză, anihilând orice tentativă a șuletenilor de a marca. Astfel, în ciuda ocaziilor la ambele porți, la jumătatea partidei scorul era alb (0-0). În cea de-a doua parte, echipele au avut și mai multe șanse de a înscrie, iar golurile nu au întârziat. La ultimul fluier al arbitrului, tabela de marcaj arăta scorul de 2-1 pentru bârlădeni.

„A fost un meci pe care l-am controlat în totalitate, iar în a doua repriză s-au văzut clar atuurile noastre – tinerețea și fizicul jucătorilor. S-a văzut diferența, noi facem trei-patru antrenamente pe săptămână, pe când ei se întâlnesc doar în ziua meciului”, ne-a declarat Florin Bularda, antrenorul echipei CS Viitorul Bârlad.

Jucătorul care a ieșit în evidență a fost căpitanul echipei, Valentin Menghea. El a marcat ambele goluri a bârlădenilor.

„Este un jucător cu experiență. La cei 28 de ani ai săi, a avut un cuvânt foarte important de spus. Nici echipa nu a fost mai prejos, deși avem jucători cu vârsta de 15-16 ani în lot, aceștia s-au întegrat foarte bine în echipă”, ne-a mai spus Florin Bularda.

După acest meci, CS Viitorul Bârlad, se situează pe locul trei cu 18 puncte, la egalitate cu locul 2, Pajura Huși. Pe primul loc se află Juventus Fălciu, echipa ce nu a pierdut niciun meci în această ediție de campionat și care a acumulat 22 de puncte. (A.A.)

În ultimul meci, jucat împotriva echipei Vitis Șuletea, echipa bârlădeană a câștigat cu scorul de 2-1. CS Viitorul Bârlad a mai bifat o victorie în campionat. De data aceasta, a câștigat împotriva echipei Vitis Șuletea, echipă cu jucători cu experiență în campionatul județean de fotbal și în Divizia C. CS Viitorul Bârlad a jucat bine în prima repriză, anihilând orice tentativă a șuletenilor de a marca. Astfel, în ciuda ocaziilor la ambele porți, la jumătatea partidei scorul era alb (0-0). În cea de-a doua parte, echipele au avut și mai multe șanse de a înscrie, iar golurile nu au întârziat.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. bravo rosule…felicitari…tot bun ai ramas …ca la scoala la vale:)))…din mare fotbalist ai ajuns sa joci pt prunea in liga a 4-a…poate te vede steaua:))

%d blogeri au apreciat: