Home » Social » I-a luat foc casa și-a plecat la plimbare

I-a luat foc casa și-a plecat la plimbare

Un vasluian în vârstă de 37 de ani, din comuna Vutcani, a rămas fără locuință, ieri dimineață, după ce aceasta a ars din cauza unei lumânări lăsate nesupravegheată. Deși a văzut flăcările, bărbatul, speriat fiind, nu a anunțat pe nimeni de producerea incendiului și și-a lăsat locuința să fie mistuită de flăcări, în timp ce el a făcut o plimbare prin sat.

Ieri dimineață, la ora 04.50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o casă din Vutcani, în interiorul căreia se presupunea că se află un bărbat de aproximativ 37 de ani.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Vaslui, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la întreaga locuință din lut, care din nefericire a ars în totalitate.

Din primele cercetări, se pare că incendiul a fost generat de o lumânare lăsată nesupravegheată pe timpul nopții, de către persoana din locuință, care, la vederea flăcărilor s-a speriat și a plecat de acasă fără să anunțe producerea incendiului. Ulterior, bărbatul a fost găsit hoinărind pe un drum de pe raza localitații Vutcani, nefiind necesar transportul acestuia la spital. (Roxana NĂSTASĂ)

Un vasluian în vârstă de 37 de ani, din comuna Vutcani, a rămas fără locuință, ieri dimineață, după ce aceasta a ars din cauza unei lumânări lăsate nesupravegheată. Deși a văzut flăcările, bărbatul, speriat fiind, nu a anunțat pe nimeni de producerea incendiului și și-a lăsat locuința să fie mistuită de flăcări, în timp ce el a făcut o plimbare prin sat. Ieri dimineață, la ora 04.50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o casă din Vutcani, în interiorul căreia se presupunea că se află un bărbat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: