Home » Justitie » Minoră dispărută de acasă

Minoră dispărută de acasă

Duminică, 16 noiembrie, Bădiță Andreea Nicoleta, în vârstă de 16 ani, din Lacul Babei, comuna Bogdana, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariției, minora purta pantaloni tip trening de culoare roz, bluză albă, geacă de culoare verde, iar în picioare purta ghete de culoare maro.

Semnalmente: înălțime – 1,60 m, greutate aprox. 50 kg, păr blond, vopsit cu șuvițe roșii, tuns scurt, ochi căprui. În prezent, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această minoră sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați gratuit 112! (R.N.)

Duminică, 16 noiembrie, Bădiță Andreea Nicoleta, în vârstă de 16 ani, din Lacul Babei, comuna Bogdana, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. La momentul dispariției, minora purta pantaloni tip trening de culoare roz, bluză albă, geacă de culoare verde, iar în picioare purta ghete de culoare maro. Semnalmente: înălțime - 1,60 m, greutate aprox. 50 kg, păr blond, vopsit cu șuvițe roșii, tuns scurt, ochi căprui. În prezent, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă ați văzut această minoră sau…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: