Home » Justitie » Moldovenii traficanți de țigări rămân după gratii

Moldovenii traficanți de țigări rămân după gratii

Dacă, în urmă cu două săptămâni instanța ieșeană a Curții de Apel admitea cererea de eliberare condiționată făcută de apărărtorii lui Valentin Badiu și Gheorghe Braga, polițiștii de frontieră moldoveni judecați pentru dare de mită și trafic cu țigări, ceilalți cinci inculpați din dosar nu au mai avut același noroc.

Astfel, cererea de eliberare condiționată formulată de către Iordachi Vasile, Igor Lisnic, Veaceslav Mereuță, Ivan Musteață și Iurie Volceanov a fost respinsă de magistrații Curții de Apel Iași. (A.C.)

Dacă, în urmă cu două săptămâni instanța ieșeană a Curții de Apel admitea cererea de eliberare condiționată făcută de apărărtorii lui Valentin Badiu și Gheorghe Braga, polițiștii de frontieră moldoveni judecați pentru dare de mită și trafic cu țigări, ceilalți cinci inculpați din dosar nu au mai avut același noroc. Astfel, cererea de eliberare condiționată formulată de către Iordachi Vasile, Igor Lisnic, Veaceslav Mereuță, Ivan Musteață și Iurie Volceanov a fost respinsă de magistrații Curții de Apel Iași. (A.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: