Home » Justitie » O bătrână de 65 de ani a ajuns după gratii după ce și-a omorât soțul

O bătrână de 65 de ani a ajuns după gratii după ce și-a omorât soțul

Ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Cozmești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Vaslui, pe numele Mariei Teiu, în vârstă de 65 ani, din satul Bălești, comuna Cozmești.

Femeia a fost condamnată de instanță la executarea pedepsei de șapte ani de închisoare, după ce în decembrie 2013, pe fondul discuțiilor în contradictoriu și al consumului de alcool și-a omorât soțul, pe Ion Teiu, în vârstă de 61 ani, aplicându-i o lovitură de cuțit în zona toracică. La finalul procesului, care a avut loc luna trecută, Maria Teiu a fost condamnată la șapte ani de închisoare cu executare.

Pentru ea, circustanțele atenuante nu au fost create nici de martorii din proces. Nici vecina de 75 de ani, unul din martori, nici fiica celor doi soți nu au reușit să facă lumină în acest caz, declarațiile lor fiind ambigue.

„Tata era un om rău. O bătea, o fugărea pe mama care era nevoită de multe ori să dorm în pod de frica lui. Devenea violent mai ales după ce consuma alcool. În seara când a avut loc nenorocirea nu eram de față. Am auzit doar că și el a pus mâna pe cuțit după ce s-a luat la ceartă cu mama”, a declarat la proces Mariana Buțoi, fiica bătrânei.

Maria Teiu a fost condusă în arestul inspectoratului, urmând a fi transferată la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească. Având în vedere vârsta înaintată a condamnatei, ea va executa două treimi din pedeapsă. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Cozmești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Vaslui, pe numele Mariei Teiu, în vârstă de 65 ani, din satul Bălești, comuna Cozmești. Femeia a fost condamnată de instanță la executarea pedepsei de șapte ani de închisoare, după ce în decembrie 2013, pe fondul discuțiilor în contradictoriu și al consumului de alcool și-a omorât soțul, pe Ion Teiu, în vârstă de 61 ani, aplicându-i o lovitură de cuțit în zona toracică. La finalul procesului, care a avut…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...