Home » Social » Bârladul sub lupă – Noi nu păstrăm curățenia!

Bârladul sub lupă – Noi nu păstrăm curățenia!

Asta pare să-și fi spus locuitorii unui cartier din Bârlad, care vor cu înverșunare să demonstreze că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate.

Lângă tomberoanele aproape goale din acest cartier zace un morman de gunoaie, chiar sub plăcuța pe care scrie mare și clar, să vadă tot…omul, ”Păstrați curățenia”. Ne gândim că poate cei care au aruncat acolo gunoaiele, unele biodegradabile, altele nu prea, nu știu să citească și au nevoie de indicatoare sonore sau de ce nu luminoase. Probabil aceasta ar fi soluția în cazul celor care nu dau doi bani pe mediul înconjurător, dar care se plâng de poluare. Or fi având bieții de ei recomandare de la medic să nu facă efort? (R.C.)

Asta pare să-și fi spus locuitorii unui cartier din Bârlad, care vor cu înverșunare să demonstreze că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Lângă tomberoanele aproape goale din acest cartier zace un morman de gunoaie, chiar sub plăcuța pe care scrie mare și clar, să vadă tot...omul, ''Păstrați curățenia''. Ne gândim că poate cei care au aruncat acolo gunoaiele, unele biodegradabile, altele nu prea, nu știu să citească și au nevoie de indicatoare sonore sau de ce nu luminoase. Probabil aceasta ar fi soluția în cazul celor care nu dau doi bani pe mediul înconjurător, dar care se plâng…

Review Overview

User Rating: 4.4 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: