Home » Social » Copilul meu Andrei vrea să știe tot

Copilul meu Andrei vrea să știe tot

Andrei are un an și două luni și deja știe că animalele pot îndeplini destul de bine rolul de partener de joacă. De aceea nu ratează nicio ocazie de a învăța câte ceva despre ele. Puștiul deja își uimește părinții când le face demonstrații de onomatopee învățate din cărțile cu animale. Cel mai bine se descurcă acum să imite maimuța, lupul, vaca și tigrul, pe cel din urmă îl imită chiar și la prima oră a dimineții. Printre activitățile sale preferate se numără alergatul pisicilor pe afară, lucru care se întâmplă din dragoste, desigur. Odată una chiar i-a luat locul în cărucior, probabil în semn de răzbunare.

Lui Andrei îi mai place să urmărească desene cu Thomas și să se joace cu masinuțele cărora le povestește în limbaj propriu întâmplări cu și despre pisici. Acestre lucruri se întâmplă doar când tati este la serviciu, fiindcă atunci când este acasă, cei doi explorează și exploatează casa prin intemediul jocului de-a v-ați ascunselea, dându-i mai apoi mamei de lucru. (R.C.)

Andrei are un an și două luni și deja știe că animalele pot îndeplini destul de bine rolul de partener de joacă. De aceea nu ratează nicio ocazie de a învăța câte ceva despre ele. Puștiul deja își uimește părinții când le face demonstrații de onomatopee învățate din cărțile cu animale. Cel mai bine se descurcă acum să imite maimuța, lupul, vaca și tigrul, pe cel din urmă îl imită chiar și la prima oră a dimineții. Printre activitățile sale preferate se numără alergatul pisicilor pe afară, lucru care se întâmplă din dragoste, desigur. Odată una chiar i-a luat locul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: