Home » Justitie » Napoleon Bonaparte a văzut moartea cu ochii la Bârlad

Napoleon Bonaparte a văzut moartea cu ochii la Bârlad

Bârlădeanul Napoleon Bonaparte era să-și dea ultima suflare după ce a fost bătut de doi frați, Florin și Vasile-Mihăiță Baciu. Aceștia i-au administrat o bătaie soră cu moartea, întrucât a refuzat să iasă din locuința mamei lor. În urma corecției primite, Napoleon Bonaparte a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale. Cei doi frați sunt acuzați de tentativă de omor.

Alexandru CROITORU

Ziua de 26 aprilie 2014 s-a dovedit o zi cu ghinion pentru bârlădeanul Napoleon Bonaparte. În seara respectivă, Bonaparte s-a prezentat la locuința mamei fraților Viorel-Florin și Vasile Mihăiță Baciu, care locuia împreună cu bunica băieților, o bătrână trecută de 80 de ani. După ce s-a instalat comod pe o canapea în camera bătrânei, Bonaparte a început o discuție aprinsă cu octogenara. La un moment dat, mama celor doi frați i-a cerut să părăsească locuința, dar Bonaparte a refuzat. Aceasta și-a sunat copiii și le-a cerut sprijinul. Cei doi frați au venit și au încercat din nou să-i convingă pe Napoleon să părăsească locuința, dar omul a refuzat din nou. Atunci cei doi i-au aplicat bărbatului mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele dar nici acest lucru nu a dat rezultat. Așa că, pentru a-l scoate din locuință, cei doi frați l-au luat, efectiv, pe sus. Dar și aici s-au lovit de rezinstența încrâncenată a bărbatului, acesta agățându-se de obiectele de mobilier din casă, în speranța că nu va ajunge în stradă.

Într-un final, frații Baciu au scăpat de prezența insistentă a lui Napoleon Bonaparte, dar s-au ales cu o plângere penală din partea acestuia și acum sunt judecați, în stare de libertate, pentru tentativă de omor, ca urmare a numărului destul de mare de zile de spitalizare de care a avut nevoie bărbatul. Ba mai mult, pentru traumele suferite, atât fizice cât și morale, Bonaparte cere 10 milioane de lei vechi ca despăgubiri.

“Ne pare rău de cele întâmplate dar și victima a avut partea ei de vină. Vom încerca să-i achităm banii pe care îi cere, dar nu ne va fi ușor pentru că nu avem acești bani”, au spus cei doi frați în fața magistraților de la Tribunalul Vaslui.

Bârlădeanul Napoleon Bonaparte era să-și dea ultima suflare după ce a fost bătut de doi frați, Florin și Vasile-Mihăiță Baciu. Aceștia i-au administrat o bătaie soră cu moartea, întrucât a refuzat să iasă din locuința mamei lor. În urma corecției primite, Napoleon Bonaparte a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale. Cei doi frați sunt acuzați de tentativă de omor. Alexandru CROITORU Ziua de 26 aprilie 2014 s-a dovedit o zi cu ghinion pentru bârlădeanul Napoleon Bonaparte. În seara respectivă, Bonaparte s-a prezentat la locuința mamei fraților Viorel-Florin și Vasile Mihăiță Baciu, care locuia împreună cu bunica băieților,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: