Home » World » Secret Service a reținut un bărbat care ar fi încercat să pătrundă în Casa Albă

Secret Service a reținut un bărbat care ar fi încercat să pătrundă în Casa Albă

Secret Service a reținut miercuri seara un bărbat din statul Iowa care avea în mașina sa muniții și un cuțit și ar fi încercat să pătrundă în Casa Albă, au anunțat oficiali americani, citați de ziarul The New York Times, în pagina electronică.

Suspectul, Renae Kapheim, în vârstă de 41de ani, originar din Davenport, s-a apropiat de agenți ai Secret Service, afirmând că trebuie să intre în Casa Albă.

„El a afirmat că cineva i-a spus că trebuie să vină la Casa Albă. Ofițerii l-au interogat și au înțeles că ceva nu e în regulă”, a declarat un oficial de rang înalt, sub protecția anonimatului.

Ulterior, în urma unor percheziții, în mașina lui Kapheim au fost descoperite muniții și un cuțit.

Suspectul a fost reținut pentru posesie ilegală de arme.

Incidente de acest tip au loc frecvent în apropierea Casei Albe, fapt ce a afectat grav credibilitatea serviciului însărcinat cu protecția președintelui Statelor Unite. În septembrie, un bărbat cu un cuțit a reușit să pătrundă în incinta Casei Albe.

Sursa: mediafax.ro

Secret Service a reținut miercuri seara un bărbat din statul Iowa care avea în mașina sa muniții și un cuțit și ar fi încercat să pătrundă în Casa Albă, au anunțat oficiali americani, citați de ziarul The New York Times, în pagina electronică. Suspectul, Renae Kapheim, în vârstă de 41de ani, originar din Davenport, s-a apropiat de agenți ai Secret Service, afirmând că trebuie să intre în Casa Albă. "El a afirmat că cineva i-a spus că trebuie să vină la Casa Albă. Ofițerii l-au interogat și au înțeles că ceva nu e în regulă", a declarat un oficial de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile