Home » Social » Cadouri pentru copii nevoiași

Cadouri pentru copii nevoiași

Biblioteca Municipală „Stroe Belloescu” Bârlad a lansat o campanie umanitară ce poate aduce bucurie și care se intitulează sugestiv „Și tu poți fi Moș Crăciun”.  În cadrul campaniei „Și tu poți fi Moș Crăciun”, bârlădeni cu mic, cu mare, au ocazia de a face un copil nevoiaș să zâmbească. Acest lucru se poate realiza printr-un singur gest, acela de a pune în cutia roșie aflată la sediul central al Bibliotecii „Stroe Belloescu” o jucărie sau o carte. Toate obiectele colectate vor se vor îndrepta către copii aflați în spital și către cei din centrul de plasament. „Am inițiat această campanie…

Review Overview

Biblioteca Municipală „Stroe Belloescu” Bârlad a lansat o campanie umanitară ce poate aduce bucurie și care se intitulează sugestiv „Și tu poți fi Moș Crăciun”.

 În cadrul campaniei „Și tu poți fi Moș Crăciun”, bârlădeni cu mic, cu mare, au ocazia de a face un copil nevoiaș să zâmbească. Acest lucru se poate realiza printr-un singur gest, acela de a pune în cutia roșie aflată la sediul central al Bibliotecii „Stroe Belloescu” o jucărie sau o carte. Toate obiectele colectate vor se vor îndrepta către copii aflați în spital și către cei din centrul de plasament.

„Am inițiat această campanie împreună cu Primăria Bârlad și cu voluntarii de la Liceul Teoretic «Mihai Eminescu» și Colegiul Național «Gheorghe Roșca Codreanu». Acțiunea se va desfășura în perioada 17 noiembrie – 15 decembrie și are ca scop oferirea de cadouri copiilor instituționalizați. Toți cei care vor să împartă bucurie în prag de sărbători, pot aduce o jucărie, o carte de povești sau de colorat care să ajungă la un copil nevoiaș. Dcă se vor strânge suficiente donații, darurile vor fi oferite și unor copii din satele din apropierea Bârladului”, ne-a declarat Cristina Vizitiu directorul Bibliotecii Municipale „Stroe Beloescu” Bârlad.

Singura condiție cerută este ca obiectele donate să fie într-o stare cât mai bună, pentru a putea îndeplini rolul de cadou. (Roxana CUCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...

Colaps financiar. DGASPC Vaslui nu mai are bani pentru salarii pentru trimestrele III și IV din 2020

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară de la Protecția Copilului ...

Vasluienii nu și-au încasat în luna martie drepturi sociale care se ridică la suma de 125.919 lei

În luna martie 2020, în conturile Agenției Județene de ...